CANLI MAÇ İZLE Borussia Dortmund Beşiktaş 7 Aralık EXXEN LİNK

07.12.2021 - 19:15

CANLI MAÇ İZLE Borussia Dortmund Beşiktaş 7 Aralık EXXEN LİNK

Beşiktaş, başarısız geçen UEFA Şampiyonlar Ligi macerasını Almanya’da noktalıyor. Henüz puanla tanışamayan Beşiktaş, Borussia Dortmund karşısında ilk puanını almak istiyor. Bugün Türkiye saati ile 23.00’da başlayacak olan müsabakaya Signal Iduna Park ev sahipliği yapacak. Beşiktaş’ın bu zorlu randevusunu canlı olarak izlemek isteyenler, internette genel olarak şu tip aramalar gerçekleştiriyor: Dortmund Beşiktaş maç izle, Dortmund Beşiktaş canlı maç izle, Dortmund Beşiktaş şifresiz izle, Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz, Exxen maç izle, bedava maç linkleri, ücretsiz maç izle, Beşiktaş maç linki, online Beşiktaş maçı, BJK maçı izle. Hem her iki takımın son durumlarını hem de canlı yayın detaylarını, içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

BORUSSİA DORTMUND-BEŞİKTAŞ CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Borussia Dortmund Beşiktaş Maç Görseli

Borussia Dortmund-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Borussia Dortmund Beşiktaş İzleme Linki! Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki son maçına çıkıyor. Şampiyonlar Ligi’ni puansız kapatmak istemeyen Kara Kartal ile gruptan çıkma şansı kalmayan Dortmund’un prestij karşılaşması, ülkemizde sadece Exxen dijital platformunda yer alacak.

Borussia Dortmund-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Beşiktaş, bugün Avrupa’nın en zorlu deplasmanlarından birine çıkıyor. Her ne kadar bir prestij maçı olsa da müsabakanın oldukça rekabetçi geçmesi bekleniyor. Dortmund Beşiktaş karşılaşmasını Exxen üzerinden canlı olarak izleme şansı bulamayan futbol tutkunları, canlı istatistik takibi için Beşiktaş resmi sitesini değerlendirebilir.

BORUSSİA DORTMUND BEŞİKTAŞMAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Siftah Peşinde

Şampiyonlar Ligi macerasını büyük bir hayal kırıklığıyla kapatmak üzere olan Beşiktaş, en azından tarihe kötü bir iz bırakmak istemiyor. İlk puanını almak adına bu maça büyük önem veren Beşiktaş, Dortmund tarafındaki eksikleri değerlendirmek istiyor. Sergen Yalçın’ın öğrencileri bu sene Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 5 karşılaşmadan da puan çıkarmayı başaramadı. Dortmund ile İstanbul’da oynanan karşılaşma, 2-1’lik skorla Alman temsilcisinin lehine sonuçlanmıştı. Avrupa’da olduğu kadar ligde de istediği sonuçları elde edemeyen Beşiktaş’ta kriz, her geçen hafta biraz daha büyüyor. Hatırlanacağı üzere Beşiktaş son resmi maçında Kasımpaşa karşısında öne geçmesine rağmen skoru koruyamamıştı.

Dortmund’un İddiası Kalmadı

Borussia Dortmund'un Beşiktaş Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne oldukça iyi bir giriş yapmasına rağmen müthiş bir düşüş yaşadı. Grupta oynadığı ilk iki maçı kazandıktan sonra üst üste iki defa Ajax’a kaybeden ve sonrasında da Sporting Lizbon’a yenilmekten kurtulamayan Dortmund, yoluna UEFA Avrupa Ligi ile devam edecek. Alman ekibi son resmi maçında, ligdeki en önemli rakibi Bayern Münih’e kendi sahasında 3-2 kaybetti. Ligde lider olma fırsatını tepen Dortmund, maçı kaybetmesine karşın mücadelesiyle son derece olumlu bir izlenim bıraktı.

Ev Sahibinde Ciddi Eksikler Var

Borussia Dortmund da Eksikler Fazla

Grubun favorisi olarak gösterilmesine rağmen kendine ilk iki sırada yer bulamayan Borussia Dortmund’da önemli oyuncuların eksiklikleri dikkat çekiyor. Takımın süper starı Haaland’ın takıma dönmesiyle beraber Dortmund’da bariz bir performans artışı söz konusu. Fakat Dortmund’da sakat oyuncular, gündemi meşgul etmeyi sürdürüyor. Brandt, Moukoko, Burki, Hazard, Reyna ve Morey gibi önemli futbolcular, sakat oldukları için bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca Türk kökenli oyuncu Emre Can, kırmızı kart cezalısı olduğu için Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Temsilcimizde ise Mert Günok, Alex Teixeira ve Gökhan Töre’nin sakatlık problemleri devam ediyor.

Dortmund Beşiktaş İlk 11'ler

Borussia Dortmund ve Beşiktaş'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda maçında ilk 11'ler açıklandı. Buna göre takımların kadrosu şöyle şekillendi:

Borussia Dortmund: Kobel, Zagadou, Dahoud, Reus, Schulz, Hummels, Malen, Bellingham, Meunier, Witsel, Wolf
Beşiktaş: Ersin, Necip, Welinton, Montero, Umut, Mehmet Topal, Josef, Can, Kenan, Larin, Batshuayi