2021/22 Euroleague 14’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

07.12.2021 - 12:29

2021/22 Euroleague 14’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 14’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Perşembe 21.45’teki Bayern Münih-Anadolu Efes mücadelesi, şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

Euroleague’de heyecan 14’üncü hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta bir mücadeleyi basketbolseverlerle şifresiz yayınla buluşturan beIN Sports Haber, haftanın programını açıkladı. Perşembe günü 21.45’teki Bayern Münih-Anadolu Efes karşılaşması, beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarında olacak.


1.bayern münih anadolu efes 7.12.2021

Bayern Münih Üst Sıralara Tırmanıyor

Geçtiğimiz sezon play-offta gösterdiği performansla dikkat çeken Bayern Münih, yeni sezona beklentilerin gerisinde başladı. İlk haftalarda galip gelmekte zorlanan Bayern Münih, üst üste aldığı galibiyetlerle play-off hattına yaklaşmayı başardı.

Ligin 13’üncü haftasında Asvel’i konuk eden Bayern Münih, sahadan 73-65 galibiyetle ayrıldı. Euroleague’de bu sezon iç sahada sadece Barcelona ve Real Madrid’e kaybeden Bayern Münih, temsilcimiz Anadolu Efes’i de geçerek tırmanışını sürdürmek istiyor.


2.bayern münih asvel 7.12.2021

Anadolu Efes Uzatmalarda Kaybetti

Zenit karşısında alınan mağlubiyet sonrasında çıkışa geçen ve art arda 4 mücadeleyi kazanan Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta Barcelona’yı konuk etti. Sertaç Şanlı’nın kariyer gecesini yaşadığı maçta Barcelona karşısında mağlubiyet yaşayan Anadolu Efes, haftayı 10’uncu sırada kapadı.

Calathes ve Higgins’in yer almadığı karşılaşmada rakibine uzatmalarda boyun eğen Anadolu Efes’in 6 galibiyeti bulunuyor. Play-off hattıyla arasında sadece 1 galibiyet fark bulunan Anadolu Efes, güçlü Bayern Münih karşısında galip gelerek ilk 8’e biraz daha yaklaşmak istiyor.


3.anadolu efes barcelona 7.12.2021

Geçtiğimiz Sezon Oynanan Maçlar Bayern Münih’in

Bayern Münih ile Anadolu Efes daha önce 6 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 4’ünü kazanan Anadolu Efes, Bayern Münih karşısındaki mağlubiyetleri geçtiğimiz sezon aldı. İstanbul’da rakibine 71-74 kaybeden Anadolu Efes,  Münih’te de 81-79 ile parkeden mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.

Son haftalarda çıkışan geçen ve 9’uncu sıraya kadar yükselen Bayern Münih ile Barcelona yenilgisinin yaralarını sarmak isteyen Anadolu Efes arasındaki bu ilgi çekici mücadele, Perşembe 21.45’ten itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarında.