2021/22 Premier Lig 16’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

05.12.2021 - 07:27

2021/22 Premier Lig 16’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 16’ncı haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 11 Aralık Cumartesi 18.00’de Chelsea-Leeds United mücadelesi, şifresiz yayınla A Spor’da olacak.

Premier Lig’de her hafta bir mücadeleyi şifresiz yayınla futbolseverlere ulaştıran A Spor, 16’ncı haftanın programını açıkladı. 11 Aralık Cumartesi 18.00’deki Chelsea-Leeds United mücadelesi, şifresiz yayınla A Spor ekranlarında olacak.


1.Bielsa Tuchel 5.12.2021.jpg

Chelsea Haftayı Puansız Geçti

15’inci haftaya lider giren Chelsea, West Ham deplasmanındaydı. Mücadelede 2 kez öne geçen Chelsea, skoru koruyamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Chelsea, bu sonuçla sezonun ikinci mağlubiyetini aldı.

West Ham karşısında ilk yarıyı 2-1 önde kapatan Chelsea, ikinci yarıda Bowen ve Masuaku’nun gollerine engel olamadı. İkinci yarıda 2-2’den sonra oyun üstünlüğünü alsa da bunu sonuca dönüştüremeyen Chelsea, böylece sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Lider olduğu periyotta da oyun açısında tatmin etmeyen Chelsea, West Ham mağlubiyeti sonrasında yeniden toparlama niyetinde. Chelsea’de Lukaku’nun tamamen iyileşmiş olması ise takım adına en sevindirici gelişme. Lukaku’nun Leeds United karşısında ilk 11’de başlaması bekleniyor.


2.Chelsea  West Ham 5.12.2021

Leeds United Korkunç Bir Fikstüre Giriyor

Sezonun hayal kırıklığı yaratan ekiplerinden Leeds United, korkunç bir fikstüre giriyor. Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen Leeds, Chelsea deplasmanın ardından Manchester City, Arsenal ve Liverpool ile oynayacak. Bu maçlarda alınan sonuçlar da büyük ihtimalle Leeds United’ın kaderini belirleyecek.

Marcelo Bielsa yönetiminde bu sezon hayal kırıklığı yaratan Leeds United, Chelsea deplasmanında sürpriz yaparak derin bir nefes almak istiyor. 


3.leeds 5.12.2021

Geçtiğimiz Sezon Londra’da Oynanan Maç Chelsea’nin

Chelsea ile Leeds United arasında oynanan karşılaşmalarda Chelsea üstünlüğü dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon oynanan maçlarda iç sahada rakibini mağlup eden Chelsea, deplasmanda beraberlikle yetinmişti. 

Geçtiğimiz hafta mağlubiyet alarak liderlik koltuğunu bırakmak zorunda kalan Chelsea ile bu sezon beklentilerin bir hayli gerisinde kalan Leeds United arasındaki keyifli mücadele, 11 Aralık Cumartesi 18.00’den itibaren şifresiz yayınla A Spor’da.