CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Rize 5 Aralık BEIN LİNK

05.12.2021 - 15:24

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Rize 5 Aralık BEIN LİNK

Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor bugün saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Ligde pazar günü programının kapanış maçı olan Fenerbahçe Rizespor karşılaşmasına taraftarın yoğun şekilde ilgi göstermesi bekleniyor. Fenerbahçe’nin Rizespor randevusunu canlı olarak izlemek isteyenler, internet üzerinden genel olarak şu tip aramalar gerçekleştiriyor: Fenerbahçe Rizespor canlı maç izle, Fenerbahçe Rizespor maç izle, Fener maçı izle, FB maçı izle, Fenerbahçe şifresiz izle, BEIN LİNK; Bein Sports online izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri, Fenerbahçe Rizespor şifresiz. Maça dair tüm canlı yayın bilgilerini içeriğimizde bulmanız mümkündür.

FENERBAHÇE RİZESPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Çaykur Rizespor Maç Görseli

Fenerbahçe Rizespor Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Rizespor İzleme Linki! Spor Toto Süper Ligi’nin 15’inci haftasında Fenerbahçe, ligin son sırasında yer alan Rizespor’u ağırlayacak. Fenerbahçe’nin sahaya net şekilde favori çıkacağı müsabaka, ülkemizde sadece beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak.

Fenerbahçe Rizespor Maçı Canlı Takip

Ligde istikrarsız sonuçlar alan sarı lacivertli ekibin Rizespor randevusunu beIN Sports HD 1 ya da Bein Connect üzerinden izleme şansı bulamayacak olan futbol severler, canlı takip ve istatistik bilgisi için kulüp televizyonu olan FB TV’yi değerlendirebilir.

FENERBAHÇE RİZESPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE RİZESPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Üst Üste Kazanmakta Zorlanıyor

Fenerbahçe Kadıköy'de Rizespor'a En Son 1981'de Kaybetti

Fenerbahçe, Galatasaray maçında aradığı morali bulmasına rağmen bunu Göztepe maçına yansıtamadı. Bu sezon Fenerbahçe’de en çok dikkat çeken konulardan bir tanesi, üst üste maç kazanmakta çok zorlanmaları. İstikrarı bir türlü yakalayamayan İstanbul ekibinde hem teknik adam hem de Başkan Ali Koç, yoğun bir şekilde tartışılıyor. Rizespor maçı, belki de taraftarın yoğun şekilde destek vereceği son maç olacak. Olası bir puan kaybında, lider Trabzonspor ile puan farkının iyice açılması söz konusu. Fenerbahçe haftaya liderin tam 12 puan gerisinde girdi. Göztepe ile 1-1 berabere kalarak İzmir’de çok değerli 2 puanı bırakan Fenerbahçe, ligin en zayıf ekiplerinden biri olan Rizespor karşısında hata yapmak istemiyor.

Rizespor Ligin Dibinde

Çaykur Rizespor'un Fenerbahçe Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Rizespor, Süper Lig için iyi sayılabilecek bir kadroya sahip olmasına rağmen oynadığı futbolu sonuçlara yansıtmakta zorlanıyor. Alınan kötü sonuçlarla 14 haftanın sonunda ligin son sırasına kadar gerileyen Karadeniz ekibi, yalnızca 10 puan toplayabildi. Toplamda 12 gol atıp 27 gol yiyen Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta kendi sahasında Kayserispor’u 1-0 ile geçti. İç sahadaki son 3 maçını kazanarak biraz olsun nefes alabilen Rizespor, deplasmanlarda adeta kabus yaşıyor. Dış saha performansı olarak ligin en kötü takımı olan Rizespor, 7 deplasman maçının tamamını kaybetti. Dolayısıyla Fenerbahçe karşısında bir sürpriz yapma olasılıkları, son derece düşük olarak yorumlanıyor. Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, deplasmanlardaki bu kötü seriye bu maçla beraber son vermek istiyor.

İrfan Can Cezalı

İrfan Can Kahveci'nin Galatasaray Maçında Çekilmiş Fotoğrafı

Son haftaların formda ismi İrfan Can Kahveci, federasyonun verdiği ceza nedeniyle bu maçın kadrosunda yer almayacak. Aynı zamanda İrfan Can, geçen hafta oyundan çıktıktan sonra hocası Pereira’ya ciddi bir tepki göstermiş ve doğrudan soyunma odasının yolunu tutmuştu. Fenerbahçe’de diğer yandan Novak ve Zajc gibi oyuncular da kart cezalısı oldukları için kadroda kendilerine yer bulamayacaklar. Sakat oyuncular arasında ise Tisserand, Altay ve Valencia bulunuyor. Konuk ekipte tek eksik oyuncu, Brezilyalı Ronaldo Mendes.

Fenerbahçe Çaykur Rizespor İlk 11'ler

Fenerbahçe: Berke, Kim Min Jae, Szalai, Tisserand, Crespo, Gustavo, Ferdi, Osayi Samuel, Rossi, Mesut Özil, Berisha
Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Fabricio De Jesus, Selim, Holmen, Cemali, Djokovic, Sabo, Boyd, Boldrin, Aminu Umar, Pohjanpalo