CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Altay 4 Aralık BEIN LİNK

04.12.2021 - 15:09

CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Altay 4 Aralık BEIN LİNK

Galatasaray, Süper Lig’in 15’inci haftasında kendi sahasında İzmir temsilcisi Altay ile karşılaşıyor. Bugün saat 19.00’da başlayacak olan müsabakada Cüneyt Çakır düdük çalacak. Galatasaray’ın net favori çıkacağı maç öncesinde futbol severler internette genel olarak şu tip aramalar gerçekleştiriyor: Galatasaray Altay canlı maç izle, Galatasaray Altay maç izle, Galatasaray şifresiz, Türkiye Ligi ücretsiz link, Galatasaray maç izle, GS maçı izle, BEİN maç Linki, Bein Sports online, şifresiz maç izle, bedava maç linkleri, ücretsiz maç yayınları, Süper Lig bedava izle, Galatasaray Altay şifresiz izle. Maç öncesi her iki takımın son durumları ve canlı yayın detayları, haberimizin devamında!

GALATASARAY-ALTAY CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray Altay Maç Görseli

Galatasaray-Altay Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Altay İzleme Linki! İstanbul’da oynanacak ve yeni adıyla NEF Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı Galatasaray Altay karşılaşması, Türkiye Süper Ligi’nin resmi yayıncısı beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak. Diğer taraftan dijital bir platform olan Bein Connect üzerinden de maç yasal olarak izlenebilecek.

Galatasaray-Altay Maçı Canlı Takip

Zirve yarışından iyice uzaklaşan sarı kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Altay karşısında kazanarak umudunu diri tutmak istiyor. Galatasaray’ın zorlu Altay sınavını ekran karşısında takip etme fırsatı bulamayacak futbol severler, canlı istatistik takibi ve maç anlatımı için GS TV’yi değerlendirebilir.

GALATASARAY-ALTAY MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY ALTAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Ligden Kopuyor

Malatyaspor Galatasaray Maç Sonucu

Galatasaray Avrupa’da ve ligde çok farklı iki görüntü sergiliyor. UEFA Avrupa Ligi’nde aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren Galatasaray, buna rağmen lig yarışında zirveden epey uzaklaşmış görünüyor. Fatih Terim’in öğrencileri elde ettiği 22 puanla 8’inci basamakta yer alıyor. Henüz 14 hafta geçmiş olmasına rağmen lige havlu atma tehlikesiyle karşı karşıya olan sarı kırmızlı ekip, en azından sezon ortasına kadar oynayacağı maçları kayıpsız geçmek ve yarışa yeniden tutunmak istiyor. Galatasaray son oynanan lig maçında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalmıştı.

Altay Sezon Başını Arıyor

Altay'ın Galatasaray Maçı çin Hazırladığı Maç Günü Görseli

Altay, uzun zaman sonra yeniden yükseldiği Süper Lig’e etkileyici bir başlangıç yapmıştı. Mustafa Denizli ile önemli bir çıkışa imza atan Altay, sezon başında aldığı galibiyetlerle ligin üst sıralarında yer almayı bilmişti. Sonraki haftalarda ise İzmir ekibi kendini bir anda müthiş bir krizin içinde buluverdi. Adeta maç kazanmayı unutan Altay, 13’üncü basamağa kadar geriledi. Gelinen noktada siyah beyazlı ekip, 5 galibiyet ve 2 beraberlik ile 17 puan toplamış durumda. Altay, son hafta zorlu Başakşehir deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı.

Fatih Terim Cezalı

Fatih Terim İdaresindeki Galatasaray'ın İç Saha İstatistiği

Galatasaray’da Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören Fatih Terim, cezasından dolayı bu maçta saha kenarında yer alamayacak. Bilindiği üzere deneyimli teknik adam toplamda 5 maçlık bir ceza almıştı. Öte yandan Galatasaray’da Arda Turan ve Sacha Boey’in sakatlık problemleri devam ediyor. Cicaldau ise Coivd-19 testinin pozitif çıkmasıyla beraber kadrodan çıkartıldı. İzmir ekibinde ise Thiam sarı kart cezalısı durumunda. İsveçli oyuncu Bjorkander ise sakatlık probleminden dolayı kadroda yer alamayacak.

Galatasaray Altay Maçı İlk 11'ler

Galatasaray: Muslere, Yedlin, Taylan, Van Aanholt, Kerem, Mostafa Mohammed, Berkan, Nelsson, Marcao, Halil, Feghouli
Altay: Mateusz, İbrahim, Murat, Cebrail, Kazım, Zeki, Poko, Pinares, Kappel, Rodriguez, Bamba