CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Adana Demir 4 Aralık BEIN LİNK

04.12.2021 - 12:00

CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Adana Demir 4 Aralık BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’in açık ara lideri olan Trabzonspor, her maça final havasında çıkmayı sürdürüyor. Ligde adeta puan kaybetmeyi unutan bordo mavili ekip, bu hafta kendi sahasında Adana Demirspor’u ağırlıyor. Trabzonspor Adana Demirspor karşılaşması bugün saat 16.00’da başlıyor. Bu önemli müsabakayı canlı olarak izlemek isteyen futbol tutkunları, genel olarak şu tip aramalar gerçekleştiriyor: Trabzonspor Adana Dmierspor canlı maç izle, Trabzon Adana Demir canlı, Trabzon maçı izle, Trabzonspor Adana Demirspor maç izle, BEIN canlı yayın, şifresiz beIN izle, bedava link, Türkiye Ligi ücretsiz izle, Trabzonspor maçı şifresiz, canlı maç izle, Trabzonspor Adana Demirspor maçı linkleri. Karşılaşamaya dair canlı yayın detaylarını gelin daha yakından inceleyelim.

TRABZONSPOR-ADANA DEMİRSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzonspor Adana Demirspor Maç Görseli

Trabzonspor-Adana Demirspor Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor Adana Demirspor İzleme Linki!Bu sene şampiyonluğun en net favorisi olarak gösterilen Trabzonspor, zirve yolunda hata yapmak istemiyor. Liderin iç sahada Adana Demirspor ile randevusu, sadece beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak.

Trabzonspor-Adana Demirspor Maçı Canlı Takip

Ligin yeni ekibi Adana Demirspor, 15’inci haftada zorlu Trabzonspor deplasmanına konuk oluyor. Medical Park Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı canlı olarak izleme şansı bulamayacak taraftarlar, en azından maç iç detayları ve istatistikleri takip etmek amacıyla yayını kuruluşun resmi sitesini değerlendirebilir.

TRABZONSPOR ADANA DEMİRSPOR MAÇI CANLI TAKİP

TRABZONSPOR-ADANA DEMİRSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Trabzonspor Hatasız İlerliyor

Trabzonspor Dergisi Kapak Djaninny

Ligde Trabzonspor fırtınası esmeye devam ediyor. Spor Toto Süper Ligi’nin yenilgisiz lideri, takipçileri ile arasını her hafta daha da açıyor. Hatta pek çok görüşe göre, 14 haftanın sonunda Trabzonspor ligi büyük ölçüde bitirmiş durumda. Karadeniz temsilcisi, şu anda Fenerbahçe’nin 12, Beşiktaş’ın 16 ve Galatasaray’ın 14 puan önünde yer alıyor. Abdullah Avcı’nın öğrencileri, 11 galibiyet ve 3 beraberlik ile zirvenin tepesinde sağlam bir şekilde konumlanıyor. Trabzonspor geçtiğimiz hafta, zorlu Fatih Karagümrük deplasmanından 3 puan çıkarmayı bilmişti. Lider ekipte Trondsen ve Gervinho’nun sakatlıkları sürüyor.

Montella ile Çıkış Yakaladılar

Adana Demirspor'un Trabzonspor Maçı İçin Hazırladığı Görsel

Süper Lig’in yeni ekibi Adana Demirspor, oynadığı pozitif futbolla lige renk katmaya devam ediyor. Özellikle Balotelli etrafında şekillenen Adana Demirspor, teknik direktör Montella’nın takıma dahil olmasıyla ritmini yakaladı. Adana temsilcisi, 20 puan topladığı ligde, kendine 9’uncu basamaktan yer bulmayı başardı. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Adana Demirspor, son 3 resmi maçında da sahadan yenilgiyle ayrılmadı. Güney ekibi, genel olarak deplasmanlarda gol bulmakta zorlanmıyor. Son 5 deplasman maçında da gol bulan Adana Demirspor’da sakatlıkları devam eden Belhanda ve Castro’nun durumları belirsiz.

Fırat Aydınus Düdük Çalacak

Fırat Aydınus Trabzonspor Adana Demirspor Maçını Yönetecek

Lider Trabzonspor ile Adana Demirspor’u karşı karşıya getirecek olan müsabakanın orta hakemi “Fırat Aydınus” olarak açıklandı. Fırat Aydınus, bu maçla beraber tam 14 ay sonra bir Trabzonspor karşılaşmasında düdük çalmış olacak. Deneyimli hakem, Trabzonspor’un son olarak 2 Ekim 2020 tarihindeki Gaziantep FK maçında görev almıştı. Hatırlanacağı üzere o maçın son saniyelerinde Gaziantep FK lehine çalınan bir penaltı sonucunda müsabaka 1-1 sonuçlanmıştı.