Kasımpaşa-Beşiktaş 3 Aralık BEIN CANLI MAÇ İZLE

03.12.2021 - 16:17

Kasımpaşa-Beşiktaş 3 Aralık BEIN CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig’de perde, oldukça zorlu bir müsabaka ile açılıyor. İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı Kasımpaşa Beşiktaş müsabakası, bugün saat 20.00’da başlayacak. Son dönemlerde başarısız sonuçlar alan iki ekip, bu maçla beraber yukarılara doğru tırmanmak istiyor. Kasımpaşa Beşiktaş maçını canlı olarak izlemek isteyen futbol severler, ağırlıklı olarak Kasımpaşa Beşiktaş canlı maç izle, Kasımpaşa Beşiktaş maç izle, BBeşiktaş maçı izle, BJK maçı canlı izle, Beşiktaş şifresiz izle, Bein Sports online izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri, Kasımpaşa Beşiktaş şifresiz gibi internet aramalarına yöneliyor. Karşılaşmaya dair tüm canlı yayın detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

KASIMPAŞA-BEŞİKTAŞ CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş Kasımpaşa Süper Lig Maç Görseli

Kasımpaşa-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Kasımpaşa-Beşiktaş İzleme Linki! Sergen Yalçın’ın takımda kalmasıyla beraber Beşiktaşlı futbolcuların ilk maçta iyi bir reaksiyon vermesi bekleniyor. Küme düşme hattında olduğu için şiddetle puana ihtiyacı olan Kasımpaşa ile Beşiktaş arasındaki zorlu karşılaşma, beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak.   

Kasımpaşa-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Süper Lig’de 15’inci haftanın açılış maçında Kasımpaşa ve Beşiktaş takımlarının nasıl bir performans gösterecekleri merak konusu. Bu performansları dakika dakika takip etmek adına Beşiktaş kulübünün resmi sitesini değerlendirebilirsiniz.

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş’ta Kara Bulutlar Dağılmıyor

Beşiktaş Giresunspor'a Karşı Şok Bir Mağlubiyet Aldı

Beşiktaş, sezon içerisinde oynanan 14 maç sonunda 10’uncu sıraya kadar gerilemiş durumda. Üzerindeki kara bulutları bir türlü dağıtamayan Kara Kartal, hem Avrupa’da hem de ligde hedeften çok erken koptu. Son haftalarda üst üste kötü sonuçlar alan siyah beyazlı ekipte, Giresunspor karşısında üstelik iç sahada alınan farklı yenilgi, deyim yerindeyse bardağı taşıran son damla oldu. Maç esnasında, geçtiğimiz sezonun en başarılı oyuncuları da dahil olmak üzere pek çok futbolcu taraftar tarafından protesto edildi. Beşiktaş gelinen noktada lider Trabzonspor’un tam 16 puan gerisine düşmüş durumda. Bu hafta Kasımpaşa karşısında kart cezalısı olan Necip Uysal forma giyemeyecek. Öte yandan Giresunspor maçında sakatlanan Mert Günok ile Alex Teixeira da kadroda yer almayacak. Kadro dışı bırakılan N’Sakala’da ise herhangi bir gelişme söz konusu değil.

Kasımpaşa Son 3 Maçta 1 Gol Buldu

Kasımpaşa'nın Beşiktaş Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Kasımpaşa’nın gol yollarındaki sorunları devam ediyor. İstanbul ekibi özellikle oynadığı son 3 lig maçında bulduğu tek golle, bu alandaki olumsuz istatistiğini sürdürüyor. Ligin en az gol bulan 5 ekibinden biri durumundaki Kasımpaşa, içinde bulunduğu krizden çıkmakta zorlanıyor. 14 hafta sonunda sadece 2 galibiyet ve 4 beraberlik elde edebilen Kasımpaşa, 10 puanla 19’uncu sırada yer alıyor. Süper Lig’in deneyimli takımı, geçtiğimiz hafta deplasmanda Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldı. Bu maç öncesinde herhangi bir sakatlık haberinin olmaması, Hakan Kutlu’nun ekibinde en önemli avantaj olarak öne çıkıyor.

Sergen Yalçın Takımda Kaldı

Sergen Yalçın Ajax Maçı Öncesinde Basın Toplantısında

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın konusundaki belirsizlikler büyük ölçüde çözülmüş görünüyor. Geçtiğimiz hafta Giresunspor karşılaşmasından sonra istifa sinyali veren Sergen Yalçın, başkan Ahmet Nur Çebi ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Sergen Yalçın ile yola devam kararı alan Beşiktaş yönetimi, bir anlamda güven tazelemiş oldu. Bu hafta antrenmanlarda da oldukça hırslı görünen Beşiktaşlı futbolcuların, hocalarına galibiyet sözü verdikleri belirtildi. Sergen Yalçın, hafta başında futbolcularıyla uzun bir toplantı gerçekleştirmişti.

Sergen Yalçın Takımda Kaldı

Süper Lig 15'inci hafta açılış maçında karşılaşacak olan Kasımpaşa ve Beşiktaş'ın ilk 11'leri belli oldu. Takımlar sahaya şu kadrolarla çıkacak:
Kasımpaşa: Harun, Donk, Bruma, Hadergjonaj, Sakıb, Doğucan, Hajradinovic, Yusuf, Eysseric, Umut, Jorgensen
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Atiba, Can, Ghezzal, Batshuayi, Larin