2021/22 Premier Lig 15’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

03.12.2021 - 11:51

2021/22 Premier Lig 15’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 15’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Southampton-Brighton karşılaşması, Cumartesi 18.00’den itibaren A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Premier Lig heyecanını her hafta bir şifresiz maçla futbolseverlerle buluşturan A Spor, haftanın programını açıkladı. Cumartesi 18.00 seansından Southampton-Brighton mücadelesi, şifresiz yayınla A Spor’da.

Southampton 3 Haftadır Galip Gelemiyor

Bu sezon beklentilerin aksine gol yollarında sorun yaşayan Southampton, son 3 haftayı galibiyetsiz geçirdi. Hafta içi Leicester City’i konuk eden Southampton, son haftaların en iyi oyununu oynasa da bu oyun galibiyet için yeterli olmadı.

Leicester karşısında iki kez öne geçen Southampton, skoru koruyamadı. Sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Southampton, ligde 15 puana sahip. Southampton’ın geri kalan haftalarda sadece 13 gol atabilmiş olması ise gol yollarındaki sorunu gözler önüne seriyor.

1.southampton leicester.3.12.2021

Taraftarlar Oynamak İstediğimiz Oyunu Anlamalı


Ligin üst sıralarında yer alan Brighton’da ise Leeds United maçının ardından taraftarın protestosu gündeme geldi. Üst sıralarda yer almasına rağmen 9 haftadır kazanamayan Brighton’da eleştiriler sonrasında teknik direktör Graham Potter açıklamalarda bulundu. Taraftarın görüş bildirmesine saygı duyduğunu belirten Potter, bu görüşe katılmadığının altını çizdi. Potter’ın açıklamaları şu şekildeydi:

Herkesin fikrini sunma hakkı var. Ama ben onların fikirlerine katılmıyorum. Oyunu nasıl oynadığımızı anlamalısınız. Şu an Premier Lig'de üst sıralardayız ve bence bu kulüpte biraz tarih dersine ihtiyaç var.

Leeds United karşılaşmasının ardından West Ham karşısına çıkan Brighton, yine kazanamadı. Gol yollarında sorunlar yaşayan Brighton, kötü gidişi Southampton önünde sonlandırmak istiyor.

2.Graham Potter.3.12.2021

2012’den Bu Yana Ev Sahipleri Kazanamıyor

Southampton ile Brighton arasında oynanan maçlarda ev sahiplerinin galip gelememesi dikkat çekiyor. Son 9 karşılaşmada ya deplasman ekipleri kazandı ya da mücadele beraberlikle sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmalarda ise deplasman ekipleri 2-1 ile sahadan galip ayrıldı.

İstediği sonuçları almakta zorlanan Southampton ile Eylül ayının ortasından bu yana kazanamayan ama üst sıralarda kalmayı sürdüren Brighton arasındaki bu mücadele, Cumartesi 18.00’de A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.