3-4-5 Aralık Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

02.12.2021 - 16:32

3-4-5 Aralık Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Birbirinden kritik müsabakaların oynanacağı 3-4-5 Aralık’ta öne çıkan müsabakaları ve şifresiz maçları sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü saatleri çakışan müsabakaları seçmek durumunda kaldık. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde:

19.00 Pınar Karşıyaka-Galatasaray NEF: Hafta içi Fenerbahçe Beko’ya beklenmedik şekilde farklı kaybeden Pınar Karşıyaka, derbi galibiyetiyle ligde üst üste üçüncü kez kazanan Galatasaray NEF’i konuk ediyor. Bu ilgi çekici mücadele, Tivibu Spor 2 ekranlarında basketbolseverlerle buluşuyor.

20.00 Kasımpaşa-Beşiktaş: Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Kasımpaşa, Beşiktaş’ı konuk ediyor. İki takımın da artık kazanmaktan başka çaresi yok. Tempolu ve bir o kadar gergin geçmeye aday mücadele, beIN Sports HD 1 ekranlarında.

20.30 Anadolu Efes-Barcelona: Yavaş yavaş toparlayan Anadolu Efes ile şampiyonluğun en güçlü adaylarından Barcelona kozlarını paylaşıyor. Euroleague’de 4 maçtır kazanan iki ekibin keyifli kapışmasının adresi, beIN Sports HD 3.


1.kasımpaşabeşiktaş.2.12.2021

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü birçok keyifli geçmeye aday mücadele sporseverlerin karşısında. Bu geniş listeden seçtiğimiz karşılaşmalar şu şekilde:

15.30 West Ham-Chelsea: Lider olmasına rağmen Chelsea’nin oynadığı oyunda birtakım kusurlar var. Lukaku’nun dönmesiyle bu sorunların çözüme kavuşabileceği tahmin ediliyor ama Lukaku sağlıklıyken de ondan tam anlamıyla verim aldıklarını söylemek zordu. West Ham ise direkt futbolu belki de en iyi oynayan ekip. Bu keyifli mücadele, S Sport ve S Sport Plus ile İctimai TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

20.30 Borussia Dortmund-Bayern Münih: Sezonun iki ekip adına da en kritik mücadelesi Cumartesi günü oynanacak. Dortmund, Haaland’ın dönüşüyle Wolfsburg’u geçmeyi başardı. Bayern Münih ise zorlandığı maçta Bielefeld’i mağlup etti. İki ekip arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. Avrupa’da haftanın maçı şeklinde lanse edilen Dortmund-Bayern Münih mücadelesi, beIN Sports HD 2 ve Tivibu Spor 3 ekranlarında. 

22.45 Napoli-Atalanta: Bu sezon Napoli karşılaşmalarını izlemek futbolseverleri üzmüyor. Her maçlarında olumlu aksiyonlar oluyor. Geçtiğimiz hafta da Lazio’yu amiyane tabirle perişan ettiler. Atalanta ise tempo açısından geçtiğimiz yılın gerisinde ama daha dengeli bir takım görüntüsünde. Juventus’u ve hafta içi Venezia’yı yenerek biraz daha yukarılara göz kırptılar. Bu keyifli mücadele, S Sport Plus platformunda ve S Sport 2’de.


2.dortmundmünih.2.12.2021

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü listesi biraz daha sönük görünüyor. MMA, Türkiye Süper Ligi ve Formula 1’den oluşan listemiz şu şekilde:

06.00 Rob Font-Jose Aldo: Rob Font, UFC’de çıktığı son 4 mücadeleyi de kazandı. Jose Aldo ise tarihin en iyilerinden biri ama son dönemi çok iyi geçirmedi. 2017 yılında Max Halloway’e mağlup olduktan sonra geri dönüş sinyalleri vermişti. Ardından 3 mağlubiyet üst üste aldı. Son Petr Yan mağlubiyeti epey can sıkıcıydı. Bu üç mağlubiyetten sonra çıktığı 2 maçı kazanmayı başardı. Ancak özellikle Vera maçında çok iyi görünmemişti. Zira Vera da maçın ardından “sanırım ona fazla saygı gösterdim” demişti. Bu açıdan Aldo’nun Font karşısında nasıl bir performans göstereceği merak konusu. Bu keyifli mücadeleyi, S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

19.00 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor: Futbol açısından büyük beklentimiz yok ama maçın hikayesi farklı akabilir. Görünen o ki Çaykur Rizespor karşısında teknik direktör Vitor Pereira olacak. Ancak ters bir sonuçta Vitor Pereira’dan çok yönetime tepki olacak. Futboldan çok kaosa meraklı izleyiciler, aradıklarını bu maçta bulabilir. Çaykur Rizespor’da da çok farklı bir tablo yok. Türkiye Kupası’nda Hamza Hamzaoğlu ile Bolasie arasında bir gerginlik yaşandı. Hamza Hamzaoğlu, Bolasie’nin kendisine “ilk 11’de olmayacaksam yedek de oturmam” dediğini ifade etti. Farklı hikayelere gebe bu mücadele, beIN Sports HD 1 ekranlarında.

20.30 Formula 1 Suudi Arabistan Grand Prix: Kapanışı ise Formula 1 Suudi Arabistan Grand Prix’si ile yapıyoruz. Son yılların belki de en keyifli sezonunun son bölümünde Lewis Hamilton ile Max Verstappen arasındaki keyifli kapışmayı, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.


 3.Vitor Pereira.2.12.2021  

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1’inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da Cuma günü 18.00’de Akhisar Belediye-Manisa BB TBL mücadelesi naklen yayınlanacak. Cumartesi 13.00’te Gaziantep Basket-Darüşşafaka ve Pazar 15.30’da Fenerbahçe Beko-Afyon Bld BSL maçları da bu ekranlarda olacak. Bunun yanında voleybolda TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi maçlarının heyecanı da TRT Spor Yıldız’da yaşanacak.

A Spor, Cumartesi 18.00’deki Southampton-Brighton karşılaşmasını şifresiz ekranlara getirecek.

Tivibu Spor ekranlarında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden Cumartesi 13:00’de Galatasaray-Nesibe Aydın ve 16:30’da Fenerbahçe-Antalya Basketbol maçları şifresiz yayınla basketbolseverlerle buluşacak. Beerschot-Antwerp Belçika Pro League karşılaşması da Pazar 15.30’da şifresiz yayınla ekranlara gelecek.

Uçankuş TV ekranlarında İskoçya Premiership’ten bir maçın şifresiz futbolseverlerle buluşması bekleniyor.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Basketbol 1’inci Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2’nci Ligi: TBF Youtube

Hollanda Eredivise: VOLE Mobil Uygulama

TVF Kadınlar 1’inci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 1’inci Lig: TVF Youtube

TVF Kadınlar 2’nci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 2’nci Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.