CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Gaziantep 22 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

22.11.2021 - 16:01

CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Gaziantep 22 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

Türkiye Süper Ligi’nin lideri Trabzonspor, 13’üncü haftanın kapanışında Gaziantep FK’yi kendi sahasında ağırlıyor. Bugün saat 20.00’da başlayacak zorlu müsabakada Trabzonspor taraftarları, tam kapasite ile takımlarına destek olacak. Medical Park Stadyumu’nda karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbol severlerin gerçekleştirdiği popüler aramalar ise genel olarak şu şekilde: Trabzonspor Gaziantep maç izle, Trabzonspor Gaziantep canlı maç izle, Trabzon maçı izle, Trabzon maçı canlı yayın, Trabzon maçı link, BEIN izle, şifresiz beIN izle, bedava link, Türkiye Ligi ücretsiz izle, Trabzonspor maçı şifresiz, canlı maç izle, Trabzonspor Gaziantep maçı linkleri. Maça dair tüm canlı yayın detaylarına gelin daha yakından bakalım.

TRABZONSPOR-GAZİANTEP FK CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzon Gaziantep Maç Görseli 22112021

Trabzonspor-Gaziantep FK Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor Gaziantep FK İzleme Linki! Şampiyonluğun şu anda en önemli favorisi durumunda olan Trabzonspor, taraftarıyla bütünleşerek önemli bir galibiyet elde etmek istiyor. Zorlu randevu, ülkemizde yalnızca beIN Sports HD 1 kanalından ekranlara gelecek. Dileyenler, üye olup spor paketlerini satın almak kaydıyla Bein Connect opsiyonunu da değerlendirebilir.

Trabzonspor-Gaziantep FK Maçı Canlı Takip

Abdullah Avcı ve Erol Bulut’u karşı karşıya getirecek olan zorlu randevuyu beIN Sports HD 1 üzerinden izleme şansı bulamayan futbol tutkunları, alternatif olarak canlı istatistikleri ve maç içi değişkenleri aktaran platformları değerlendirebilir. Bu konuda yayıncı kuruluşun resmi web sitesi başarılı bir hizmet sunuyor.

TRABZONSPOR GAZİANTEP FK MAÇI CANLI TAKİP

Trabzonspor’da Her Şey Yolunda

Trabzon Doğumgünü 22112021

Uzun seneler sonra Süper Lig’de şampiyonluğu göğüslemek isteyen Trabzonspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Abdullah Avcı ile yakaladığı ivmeyi bu sezona da başarılı bir şekilde taşımayı bildi. Şu ana dek oynanan 12 haftanın sonunda yenilgi almayan tek takım olan bordo mavili ekip, 9 galibiyet ve 3 beraberlik ile liderliğe oturdu. En yakın rakibi olan Hatayspor’un maç eksiğiyle 4 puan önünde bulunan Karadeniz ekibi, milli maç arasından önce son olarak deplasmanda Beşiktaş’ı 2-1 ile geçmişti. Özellikle galibiyet golünün son dakikada gelmesi, sevinci bir kat daha artırmıştı. Trabzonspor, geçtiğimiz sezon bu sahada Gaziantepspor’a karşı 1-0 galip gelmişti.

Gaziantep Araya Galibiyetle Girdi

Gaziantep FK Maç Görseli 22112021

Ligde çıktığı 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkaramadıktan sonra nihayet sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 deviren ve rahat bir nefes alan Gaziantep FK, böylece milli maç arasına da moralli girmişti. Erol Bulut’un takımı, aldığı 4 galibiyet ve 3 beraberlik ile birlikte 15 puan toplayarak 12’nci basamağa oturdu. Gaziantep temsilcisi, ligin en kötü iki deplasman takımından biri durumunda. Deplasmanlarda oynadığı 6 maçtan 5 yenilgi ve 1 beraberlikle ayrılan Gaziantep FK, bu müsabakalarda toplamda 4 gol atabildi. Zorlu Trabzonspor maçıyla beraber deplasmandaki ilk galibiyetini elde etmek isteyen kırmızı siyahlı ekip, maç öncesinde Joao Vitor, Muhammed Demir, Dicko Nouha gibi isimlere güveniyor.

İki Takımın Eksikleri

Lider Trabzonspor’da Gaziantep FK maçı öncesinde Uğurcan Çakır, kırmızı kart cezası nedeniyle kadroda olamayacak. Öte yandan sakatlıkları süren Bruno Peres ve Gervinho ise takımlarını yalnız bırakacak. Sakatlığını tümüyle atlatan Hamsik ve Bakasetas’ın ise bu maşla beraber kadroya dahil edilmesi bekleniyor. Gaziantep FK’da ise tendon sakatlığı olan Borven ile fıtık problemi yaşayan Sagal, bu deplasmana götürülmeyecek.

Trabzon Gaziantep İlk 11'ler

Lider Trabzonspor ile Gaziantep FK'nın karşı karşıya geleceği maçın ilk 11'leri belli oldu. Buna göre Abdullah Avcı ve Erol Bulut, şu kadrolarla maça başlayacak:
Trabzonspor: Erce, Dorukhan, Vitor Hugo, Edgar IE, Trondsen, Berat, Siopis, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Djaniny, Cornelius
Gaziantep FK: Günay, Ertuğrul, Caulker, Djilobodji, Oğuz, Recep, Doğan, Maxim, Tosca, Kitsiou, Dicko