CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Fenerbahçe 21 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

21.11.2021 - 14:56

CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Fenerbahçe 21 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

Türkiye Süper Ligi’nde günlerdir büyük bir heyecanla beklenen derbi nihayet gelip çattı. Ezeli rekabeti ekran karşısında sorunsuz bir şekilde izlemek isteyen futbol tutkunları maç saatine doğru; Galatasaray Fenerbahçe maç izle, Galatasaray Fenerbahçe canlı maç izle, GS FB maçı izle, Fener maçı canlı izle, BEIN izle, Galatasaray Fenerbahçe maçı şifresiz, Galatasaray maçı şifresiz, Türkiye Süper Ligi maç izle, Galatasaray maç linki, Bein Sports ücretsiz izle, bedava Galatasaray Fenerbahçe maçı, online maç izle, derbi maçı şifresiz gibi arama sonuçlarına yoğunluk vermiş durumda. Haftanın en önemli müsabakası öncesinde tüm canlı yayın detaylarını ve her iki takıma dair güncel bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray Fenerbahçe Maç Görseli 21112021

Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray Fenerbahçe İzleme Linki! Ezeli rekabet ve ebedi dostlukta yeni bir sayfa açılıyor.  Taraflı tarafsız pek çok futbol severin ilgi göstermesi beklenen Galatasaray Fenerbahçe derbisi, yine her zaman olduğu gibi pek çok hikaye vadediyor. Lig yarışında kritik bir viraj olarak kabul edilen Galatasaray Fenerbahçe maçı için ülkemizde tek yasal adres, her zaman olduğu gibi yine beIN Sports HD 1 kanalı olacak.

Galatasaray Fenerbahçe Twitter Görseli 21112021

Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Kaybeden takımın büyük ölçüde zirve yarışından kopacağı derbi müsabakasını beIN Sports HD 1 ya da Bein Connect üzerinden izleme fırsatı bulamayacak olan futbol severler, kulüp televizyonlarındaki canlı maç anlatımları dışında, federasyonun ya da yayıncı kuruluşun resmi web sitelerini değerlendirebilir.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI FB TV İZLE

Galatasaray Tam Kapasite Oynayacak

Galatasaray Fenerbahçe NEF Stadı Tam Kapasite 21112021

Galatasaray 12 haftalık periyot sonunda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile kendine 6’ncı basamaktan yer buldu. Son 3 maçında 5 puan kaybederek zirve yarışından iyice uzaklaşmaya başlayan sarı kırmızılı ekibin puan kaybına artık tahammülü yok. Fatih Terim’in öğrencileri, milli maç arasından önce Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalmıştı. Lig arasını iyi değerlendiren Galatasaray, hazırlık maçında Bursaspor’u 5-2 ile geçti. Tam kapasite ile tribünde yer alacak taraftarlar, bu müsabakada Galatasaray’ın en önemli avantajı olacak. Bu sezon söz konusu uygulama, ilk kez bu hafta denenmiş olacak. Bu anlamda derbi, oldukça özel bir atmosfere sahip olacak gibi görünüyor.  

Fenerbahçe Galibiyeti Unuttu

GS FB 394. Randevu 21112021

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe’de işler hiç de yolunda gitmiyor. Başkanlıkta 4’üncü senesine giren Ali Koç’un artık başarısızlığa tahammülü yok! Deyim yerindeyse topun ağzında olan ve her hafta taraftarın daha çok tepkisini toplayan yönetimin, olası bir yenilgiden sonra teknik adamla yolları ayırması bekleniyor. Her ne kadar teknik adama yönelik güven veren açıklamalar yapılsa da kamuoyunun genel beklentisi tümüyle bu yönde! Fenerbahçe adına son derece stresli geçmesi beklenen derbi karşılaşması öncesinde puan durumu pek de iç açıcı değil. Sarı lacivertli ekip, tıpkı ezeli rakibi gibi lider Trabzonspor’un epey gerisine düşmüş durumda. Gelinen noktada 7’nci basamakta yer alan Fenerbahçe’nin toplamda 20 puanı bulunuyor. Trabzonspor maçıyla beraber gördüğü kabustan bir türlü uyanamayan İstanbul ekibi, son 4 maçta tam 11 puan kaybetti. Bu maçı kaybetmesi durumunda ise Fenerbahçe’nin, liderin 13 puan gerisine düşme olasılığı söz konusu.

Ezeli Rekabette 394’üncü Randevu

Ezali Rekabette 394. Randevu

Ligimizin en önemli rekabeti olarak kabul gören Galatasaray Fenerbahçe derbisinde bu akşam 394’üncü randevuya tanıklık edeceğiz. Ülker Stadyumu’nda “Papazın Çayırı” ismiyle bilinen bölgede başlayan rekabette Fenerbahçe’nin galibiyet sayısında üstünlüğü göze çarpıyor. Karşılaşmaların 146 tanesinde Fenerbahçe, 125’inde ise Galatasaray’ın yüzü güldü. Geriye kalan 122 maçta ise eşitlik bozulmadı. Son dönemlerde Galatasaray’ın Fenerbahçe’ye karşı bir adım önde olduğu görülüyor. Fenerbahçe, sarı kırmızılı ekibi son 8 maçta da yenme başarısı gösteremedi.

Maç Öncesi Sakatların Durumu

Uzun zamandır sakatlıkları devam eden Arda Turan ve Sacha Boey’in bu maçta da takımlarını yalnız bırakması bekleniyor. Öte yandan Omar Elabdellaoui’nin durumu ise belirsizliğini koruyor. Romanya milli takımından sakat dönmesine rağmen Morutan’ın ise kadroya dahil edileceği bilgisi paylaşıldı. Fenerbahçe tarafında ise kaleci Altay Bayındır dışında Luiz Gustavo ve Enner Valencia da sakatlıkları nedeniyle takımlarını yalnız bırakacak.

Galatasaray Fenerbahçe Derbisi İlk 11'ler

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında nefesler tutuldu. Dev derbinin başlamasına dakikalar kaldı. Faith Terim ve Vitor Pereira'nın sahaya süreceği 11 kişilik kadroları açıklandı. Buna göre takımlara sahaya şu 11'ler ile çıkıyor:
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Halil, Kerem, Morutan
Fenerbahçe: Berke, Kim Min Jae, Novak, Tisserand, Mert Hakan, Sosa, Zajc, Ferdi, Mesut, İrfan Can, Berisha