CANLI MAÇ İZLE Karadağ- Türkiye 16 Kasım TRT 1 MAÇ LİNKİ

16.11.2021 - 18:30

CANLI MAÇ İZLE Karadağ- Türkiye 16 Kasım TRT 1 MAÇ LİNKİ

FIFA 2022 Dünya Kupası elemelerinde son hafta maçları oynanıyor ve artık turnuvaya dahil olmaya hak kazanacak takımlar netleşiyor. Ay Yıldızlılar, son haftaya girerken Karadağ karşısında kazanıp Hollanda’dan iyi bir sonuç bekleyecek. Bugün Türkiye saatiyle 22.45’te başlayacak olan karşılaşmaya  Podgorica City Stadium ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin Dünya Kupası vizesi almak adına çıkacağı karşılaşmayı izlemek isteyenler; Karadağ Türkiye maç izle, Karadağ Türkiye canlı maç izle, TRT 1 izle, TRT 1 canlı yayın, Karadağ Türkiye şifresiz izle, milli maç TRT izle, şifresiz milli takım maçı izle, Karadağ Türkiye bedava izle, ücretsiz maç izle, Türkiye maç linki, TRT şifresiz maç gibi arama sonuçlarına yöneliyor. Müsabakaya dair tüm canlı yayın detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

KARADAĞ-TÜRKİYE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

    Karadağ Türkiye Maç Görseli 16112021

Karadağ-Türkiye Maçı Canlı Yayın Linki

Karadağ-Türkiye İzleme Linki! Türkiye’nin zaferle dönmesini beklediğimiz müsabaka, her zaman olduğu gibi şifresiz olarak TRT HD 1 ekranlarında olacak. Müsabakayı ister ekran karşısından isterseniz de TRT’nin web sitesi üzerinden naklen izleyebilirsiniz.

Karadağ-Türkiye Maçı Takip

Türkiye ve Karadağ’ı karşı karşıya getirecek olan müsabaka, G Grubu’nun da kaderini tayin edecek. 7’den 70’e pek çok kişinin ekrana kilitleneceği müsabakayı izleme şansı bulamayanlar, canlı istatistikler ve maç anlatımları için UEFA’nın ya da FIFA’nın resmi sitelerini ziyaret edebilir

KARADAĞ-TÜRKİYE MAÇI CANLI TAKİP

Karadağ’dan Mucize Geri Dönüş

  Karadağ Hollanda Berabere 16112021

Karadağ A Milli futbol takımı, Hollanda karşısında mucizevi bir geri dönüşe imza attı. Türkiye’yi de son derece yakından ilgilendiren maçta Karadağ, güçlü Hollanda karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmadı. Son 12 dakikaya sığan 2 gol sayesinde 1 puanı elde etmeyi başardı. Hollanda’nın kaybettiği 2 puan sayesinde Türkiye, yeniden liderlik potasına dahil olmuş oldu. Şimdi aynı Karadağ takımı ile aynı sahada bu defa biz karşılaşıyoruz. Takımın kaybedecek hiçbir şeyi yok ve son derece rahat bir futbol oynamaya çalışıyorlar. Türkiye’de oynanan karşılaşma hatırlanacağı üzere son saniyelerde gelen golle 2-2 berabere sonuçlanmıştı. Grupta hiçbir iddiası olmayan Karadağ, aldığı 12 puanla 4’üncü basamakta yer alıyor.

Türkiye Kazanıp Bekleyecek

Türkiye A Milli futbol takımımız, geçtiğimiz haftaya girerken Hollanda ve Norveç’e kıyasla dezavantajlı bir pozisyondaydı. Fakat her iki rakibinin de sürpriz bir şekilde 2’şer puan kaybetmesi, Türkiye’nin gruptan çıkma şansını önemli ölçüde artırdı. Milli takımımızın bu maçı kazanması halinde grubu ilk 2 sırada tamamlaması garanti olacak. Fakat Türkiye önce kazanıp ardından Norveç’in deplasmanda galip gelmesini bekleyecek. Öte yandan Hollanda ve Norveç’in berabere kalması durumunda Türkiye’nin bir şansı daha olacak. Eğer Türkiye, Karadağ karşısında en az 4 farklı bir galibiyete imza atmayı başarırsa, Hollanda Norveç maçının berabere kalması bile bizim için yeterli olacak. Cebelitarık karşısında 6 farklı bir galibiyete imza atan Ay Yıldızlılar, bu maçla beraber 2002’den sonra ilk kez Dünya Kupası vizesini kapmak istiyor.

Sakat Oyuncuların Durumu

Maç öncesinde Karadağ takımında önemli bir sakatlık söz konusu değil. Fakat Türkiye A Milli futbol takımı, Karadağ’a karşı 3 önemli oyuncusundan yararlanamayacak. Milli takımın önemli oyuncuların arasında gösterilen Ozan Tufan, Abdülkadir Ömür ve Cengiz Ünder, sakatlıklarından dolayı kadrodan çıkartıldı. Bu 3 isim, sakatlıklarından dolayı Cebelitarık karşısında da forma giyememişti.

Karadağ Türkiye İlk 11

Dünya Kupası'na katılım adına final niteliği taşıyan Karadağ-Türkiye maçının ilk 11'leri belli oldu. Buna göre takımlara sahaya şu kadrolarla çıkacak:
Karadağ: Sarkic, Vesovic, Savic, Vujajic, Radunovic, Jovovic, Jankovic, Haksabanovic, Tomasevic, Beciraj, Osmajic
Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Berat, Kerem, Hakan, Burak, Caner, Abdülkadir, Halil