2021/22 Euroleague 11’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

16.11.2021 - 12:20

2021/22 Euroleague 11’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

2021/22 Euroleague 11’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 19 Kasım Cuma 20.15’teki Anadolu Efes-Monaco karşılaşması, şifresiz yayınla beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarında.

Euroleague’de heyecan çift maç haftasıyla devam ediyor. Her hafta bir maçı şifresiz yayınlayan beIN Sports Haber de haftanın programını açıkladı. Önce Fenerbahçe Beko-Bayern Münih karşılaşmasını ekranlara getirecek beIN Sports Haber, 11’inci haftada ise Anadolu Efes-Monaco karşılaşmasını yayınlayacak. Bu mücadeleyi, Cuma 20.15’ten itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube ekranlarından takip edebilirsiniz.

monaco anadolu efes 16.11.2021

Anadolu Efes Yukarı Tırmanmak İstiyor


Sezona beklentilerin uzağında giriş yapan Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta Alba Berlin galibiyetiyle nefes aldı. Çift maç haftasında önce Olympiakos’u, ardından da Monaco’yu konuk edecek Anadolu Efes, iki mücadeleyi de kazanarak play-off hattına biraz daha yaklaşmak istiyor.

Bu sezon Alba Berlin, Unics Kazan ve Zalgiris Kaunas’ı mağlup edebilen Anadolu Efes,  6 mağlubiyet aldı. Play-off hattının iki galibiyet uzağında yer alan Anadolu Efes, makası kapatmayı hedefliyor.



anadolu efes alba berlin16.11.2021

Monaco İki Zorlu Deplasmanda


Çift maç haftasını zorlu fikstürle geçirecek ekiplerden Monaco, Maccabi Tel Aviv deplasmanıyla haftaya merhaba diyor. Ardından Anadolu Efes’e konuk olacak Monaco’nun hedefi, play-off hattında girdiği haftayı ilk 8 içinde tamamlamak.

Geçtiğimiz hafta Bayern Münih’i farklı geçen Monaco, bu sezon deplasmanlarda sadece Unics Kazan’ı mağlup edebildi. Son üç deplasman maçını da kaybeden Monaco, bu seriyi Maccabi ve Anadolu Efes maçlarında bozmak istiyor.



monaco 16.11.2021

İlk Resmi Maç


Anadolu Efes ile Monaco, sezon öncesinde hazırlık maçında karşılaştı. Bu mücadeleyi temsilcimiz Anadolu Efes, 85-75 kazandı. Karşılaşma, aynı zamanda iki ekibin ilk mücadelesi oldu. Cuma günü oynanacak mücadele ise iki ekibin ilk resmi karşılaşması olacak.

Seri galibiyetler alarak üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Anadolu Efes ile Mike James önderliğinde iyi sonuçlar alarak dikkat çekmeyi başaran Monaco arasındaki mücadele, Cuma 20.15’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarından ve beIN Sports Youtube kanalından naklen yayınlanacak.