CANLI MAÇ İZLE Hollanda Norveç 16 Kasım S SPORT MAÇ LİNKİ

16.11.2021 - 18:46

CANLI MAÇ İZLE Hollanda Norveç 16 Kasım S SPORT MAÇ LİNKİ

FIFA 2022 Dünya Kupası grup eleme maçlarında son haftaya giriliyor. G Grubu’nda son hafta öncesi matematik hesapları iyice karışmış durumda. Bugün saat 22.45’te başlayacak olan Hollanda-Norveç karşılaşması, A Milli futbol takımını da oldukça yakından ilgilendiriyor. Rotterdam’da oynanacak olan Hollanda-Norveç müsabakası öncesi maçı canlı izlemek isteyen futbol severlerin yoğunlaştığı arama sonuçları şu şekilde: Hollanda Norveç maç izle, Hollanda Norveç canlı maç izle, Hollanda Norveç maçı şifresiz izle, S Sport maç linki, ücretsiz maç izle, bedava maç linki, Hollanda maçı online izle, Hollanda Norveç maç linki, Dünya Kupası eleme maçları izle, S Sport 2 canlı izle. Hollanda Norveç maçına ilişkin canlı yayın detaylarını ve takımlara dair son dakika gelişmelerini içeriğimizde bulabilirsiniz.

HOLLANDA NORVEÇ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

  Hollanda Norveç Maç Görseli

Hollanda Norveç Maçı Canlı Yayın Linki

Hollanda Norveç İzleme Linki! Son hafta zayıf rakiplerine sürpriz bir şekilde puan kaptıran iki takım, Hollanda’da karşı karşıya geliyor. Hollanda Norveç maçı, Türkiye’de de büyük bir merakla bekleniyor. Müsabaka, ülkemizde sadece S Sport 2 kanalından yayınlanacak. Söz konusu kanalı izlemek adına Tivibu, D-Smart, Kablo TV, Turkcell TV Plus gibi platformlara üye olabilirsiniz. Ayrıca karşılaşmayı online olarak izlemek adına S Sport Plus da oldukça iyi bir alternatif.

Hollanda Norveç Maçı Canlı Takip

Aralarında sadece 2 puan farkı bulunan Hollanda ve Norveç arasındaki zorlu karşılaşmayı S Sport 2 üzerinden izleme şansı bulamayan taraftarlar, canlı istatistikleri takip edebilir. Bir yandan TRT 1’den milli takımımızın müsabakasını izlerken diğer yandan da UEFA ya da FIFA’nın resmi siteleri üzerinden Hollanda-Norveç karşılaşmasına ilişkin canlı maç takibi yapabilirsiniz.

Hollanda Geri Dönüşe İzin Verdi

Türkiye’nin de yer aldığı grupta işler son haftaya girerken iyice karışmış görünüyor. Hollanda ve Norveç takımlarının kaderleri, Karadağ Türkiye maçından gelecek sonuçla beraber netleşecek. Her şeye rağmen Hollanda, ipleri elinde tutan tek takım durumunda. Çünkü sahasında Norveç’i yenmesi durumunda başka hiçbir maça bakmadan doğrudan Dünya Kupası’na gidiyor. Beraberlik halinde ise Türkiye’nin farklı bir galibiyet elde etmemesini umacaklar. Çünkü puan eşitliğinde averaj hesapları devreye girecek. Bu nedenle de 90 dakika boyunca her türlü senaryoya açık bir maç, futbol severleri bekliyor olacak. Hollanda son maçta Karadağ deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen son dakikalardaki geri dönüşe izin verdi ve büyük bir fırsatı geri tepmiş oldu. Bu şok puan kaybıyla beraber gruptaki durumunu riske sokak Turuncular, bir kez daha büyük bir turnuvanın dışında kalmak istemiyor. 

Norveç Zayıf Rakibini Yenemedi

Sörloth Norveç

Norveç, Letonya’yı yenemeyerek tam anlamıyla ayağına gelen büyük fırsatı tepmiş oldu. Son maçta kendi sahasında grubun zayıf halkalarından biri olan Letonya ile 0-0 berabere kalan Norveç, bu sonuçla beraber liderlik şansını epey zora soktu. Norveç Hollanda’yı deplasmanda yenerse, en azından 2’nci olmayı garantiliyor. Öte yandan Norveç; Hollanda karşısında galip gelmeyi başarır, Türkiye de Karadağ karşısında puan kaybederse Dünya Kupası’na doğrudan gitme şansı yakalıyor. Dolayısıyla Norveç’in kaderi sadece kendisine bağlı durumda değil. Hollanda ile Norveç arasında oynanan ilk müsabaka 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Grupta 5 galibiyeti olan Norveç’in toplam 18 puanı bulunuyor.

Türkiye’nin Kulağı Bu Maçta Olacak

Türkiye A Milli takımımız bir yandan Karadağ karşısında galibiyet ararken, diğer yandan da Hollanda Norveç maçından gelecek sonucu bekleyecek. Zira bu maçtan çıkacak skora göre Türkiye’nin doğrudan Dünya Kupası vizesi alma şansı bulunuyor. Aynı şekilde Hollanda ve Norveç takımları için de Karadağ’dan gelecek skorun büyük önemi var. Eğer Türkiye, Karadağ karşısında kazanırsa en kötü olasılıkla grubu 2’nci sırada tamamlamayı garantileyecek. Ayrıca A Milli takımımız, Norveç’in Hollanda karşısında kazanmasını bekleyecek. Maçın berabere bitmesi durumunda ise averaj hesapları devreye girecek.

Hollanda-Norveç İlk 11'ler

Milli takımımız açısından da son derece önemli olan Hollanda-Norveç maçının ilk 11'leri açıklandı. Buna göre takımlara sahada şu kadrolarla yer alacak:
Hollanda: Cillessen, Dumfries, Van Dijk, De Ligt, Blind, Wijnaldum, De Jong, Klaassen, Danjuma, Bergwşjn, Memphis
Norveç: Ørjan Nyland - Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Andreas Hanche-Olsen, Birger Meling - Martin Ødegaard, Mathias Normann, Morten Thorsby - Ola Solbakken, Alexander Sørloth, Mohamed Elyounoussi