Batman Petrolspor TRT Kurdî’ye Teşekkür Etti

15.11.2021 - 19:23

Batman Petrolspor TRT Kurdî’ye Teşekkür Etti

TFF 3’üncü Lig ekiplerinden Batman Petrolspor TRT Kurdî’ye teşekkür etti. Batman Petrolspor, TRT Kurdî’nin maçları ekranlara getirerek bölgenin tanıtımına katkı sağladığını belirtti.
TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig maçlarını ekranlara getiren TRT Kurdî, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesi takımlarının daha fazla kişiye ulaşmasını sağlıyor. Futbolmedya’nın haberine göre sezon başından bu yana birçok karşılaşmayı yayınlayan TRT Kurdî’ye TFF 3’üncü Lig ekiplerinden Batman Petrolspor teşekkür etti.

TRT Kurdî’ye Teşekkür Ediyoruz


TRT Kurdî hakkında açıklama yayımlayan Batman Petrolspor, kanalın bölgenin tanıtımına da katkı sağladığını belirtti. Batman Petrolspor’un TRT Kurdî hakkında yaptığı açıklama şu şekildeydi:
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımızın, iç ve dış saha maçlarını ekrana getirerek bu yolda ciddi katkı sunan; yine ilimizin ve bölgemizin tanıtımına önemli emekler sarf ederek mesai harcayan, TRT Kurdî’ye teşekkür ediyoruz.


TRT Kurdî Sayesinde Hak Ettiğimiz Değeri Görüyoruz


Bu sezon 12 maçta attığı 12 golle Batman Petrolspor’u 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta zirveye taşıyan ve aynı zamanda Türkiye liglerinin en golcü isimleri arasında yer alan Aykut Çift, TRT Kurdî sayesinde genç futbolcuların vitrine çıkma imkanı bulduğunu söyledi.
Golcü futbolcunun açıklaması şu şekildeydi:
Ailelerimiz, taraftarlarımız ve en önemli futbol ailesi bizi izleme imkanı buluyor. Futbolun tüm bileşenlerine ciddi katkısı oluyor. En fazla da biz futbolculara. Hak ettiği değeri görmeyen futbolcular, gençler vitrine çıkma imkanı buluyor. Performansımıza olumlu katkısı var. Alt liglere ve futbol ailesine sağlamış olduğu destekten ötürü TRT Kurdî’ye çok teşekkür ediyoruz.

aykut çift 15.11.2021

Alt liglerde yer alan teknik adamlar da maç yayınlarının, takımların ve hakemlerin performansına olumlu etkide bulunduğu görüşünde birleşiyor.

Her Hafta Yayınlar Devam Ediyor


Sezon başında TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig yayın ihalesi yapılmadığı için her kanal maç maç yayın hakkını satın alıyor ve maçları futbolseverlerle buluşturuyor. TRT Kurdî de Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesi ekiplerinin maçlarını naklen yayınlıyor. Sezon başından bu yana devam eden yayınların önümüzdeki günlerde de süreceği tahmin ediliyor.