2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

15.11.2021 - 12:33

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 9’uncu haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. 20 Kasım Cumartesi 15.30’daki Merkezefendi Bld-Galatasaray NEF ve Pazar 19.00’daki Anadolu Efes-Darüşşafaka karşılaşmaları, TRT Spor Yıldız ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak.

Her hafta ING Basketbol Süper Ligi’nden iki maçı şifresiz yayınlayan TRT Spor Yıldız, 9’uncu haftanın programını açıkladı. Cumartesi 15.30’daki Merkezefendi Bld-Galatasaray NEF karşılaşması ve Pazar 19.00’daki Anadolu Efes-Darüşşafaka mücadelesi, TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak.

Galatasaray NEF Zorlanmadı


İlk haftalardaki tempolu oyunu son haftalarda zarar gören Galatasaray NEF, geçtiğimiz hafta Yalovaspor’u konuk etti. Karşılaşmanın başından sonuna üstün oynayan Galatasaray NEF, karşılaşmayı 100-73 kazanarak toparlanma sinyalini verdi. Ligde 8 haftada 5 galibiyet alan Galatasaray NEF’in hedefi, Merkezefendi Bld deplasmanından da galibiyet çıkarmak.

Merkezefendi Bld ise 8 hafta sonunda sadece 2 kez kazanabildi. Bu iki maçı da iç sahada kazanan Merkezefendi Bld, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Beko deplasmanındaydı. Maçın tamamını iyi oynayan Merkezefendi Bld, sahadan 85-77 mağlup ayrıldı. Son 3 maçını kaybeden, son 5 maçında ise sadece 1 galibiyet alan Merkezefendi Bld, Galatasaray NEF’i geçerek kötü gidişi sonlandırmak istiyor.

Ligin yeni ekiplerinden Merkezefend Bld ile geçtiğimiz hafta etkileyici galibiyetlerine yenisini ekleyen Galatasaray NEF arasındaki bu keyifli mücadele, Cumartesi 15.30’dan itibaren TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak.

galatasaray basketbol 15.11.2021


Anadolu Efes Farklı Kazandı


Ligde sorunsuz yoluna devam eden Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta Büyükçekmece’yi farklı mağlup etti. Mücadelenin başından sonuna üstün oynayan Anadolu Efes, böylece ligdeki 6’ncı galibiyetini kazandı.

Darüşşafaka ise ligin en formda ekiplerinin başında geliyor. Son 5 maçın 4’ünü kazanan ve son 3 maçın tamamından galibiyetle ayrılan Darüşşafaka, sonunda istikrar yakalamayı başardı. Ligde 7 maça çıkan ve bu maçların 5’ini kazanan Darüşşafaka, zorlu Anadolu Efes deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Euroleague’in aksine ligde sorunsuz yoluna devam eden Anadolu Efes ile son 3 maçını kazanmayı başaran Darüşşafaka arasındaki bu mücadele, Pazar 19.00’da canlı yayınla TRT Spor Yıldız’da.


anadolu efes 15.11.2021