2021/22 Euroleague 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

15.11.2021 - 14:16

2021/22 Euroleague 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

2021/22 Euroleague 10’uncu haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 16 Kasım Salı 22.30’daki Bayern Münih-Fenerbahçe Beko karşılaşması, beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından şifresiz yayınlanacak.

Euroleague’de her hafta bir temsilcimizin maçını şifresiz yayınlayan beIN Sports, çift maç haftasının programını açıkladı. beIN Sports’un şifresiz yayınlayacağı ilk maç Bayern Münih ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak. Bayer Münih-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını, Salı 22.30’dan itibaren beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

bayern münih fb beko 15.11.2021

Bayern Münih Beklentilerin Gerisinde


Geçtiğimiz sezon beklentileri aşan ve yeni sezonda da daha iyi olması beklenen Bayern Münih, ilk 9 hafta itibarıyla sorunlar yaşadı. Sadece 3 galibiyet alabilen Bayern Münih, geçtiğimiz hafta Monaco deplasmanındaydı.

Monaca karşısında oyunun hiçbir anında varlık gösteremeyen Bayern Münih, hafta sonu Almanya Kupası’nda da beklenmedik bir mağlubiyet aldı. 3 galibiyetle orta sıralarda yer alan Bayern Münih, Fenerbahçe Beko’yu geçerek play-off hattına yaklaşmak istiyor.

 bayern münih basket 15.11.2021  

Fenerbahçe Beko Milano Karşısında Varlık Gösteremedi


Üst üste şanssız mağlubiyetler aldıktan sonra CSKA Moskova deplasmanında galip gelerek gelecek adına umutlandıran Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz hafta Milano’yu konuk etti. Hücumda sezonun en kötü oyununu oynayan Fenerbahçe Beko, sadece 43 sayı attığı maçı 68-43 kaybetti.

3 galibiyet, 6 mağlubiyetle 13’üncü sırada yer alan Fenerbahçe Beko, öndeki grupla farkın açılmaması adına Bayern Münih deplasmanından galibiyet çıkarmak istiyor.

   fb milano 15.11.2021  

Geçtiğimiz Sezon Deplasman Ekipleri Kazandı


Bayern Münih ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan geçtiğimiz sezonki maçlarda deplasman ekipleri sahadan galibiyetle ayrıldı. İstanbul’daki maç 75-71 Bayern Münih üstünlüğüyle sona ererken, Münih’teki mücadeleyi temsilcimiz 77-68 kazanmayı başardı. İki ekibin birbirleriyle oynadığı son 5 maçta Fenerbahçe Beko 3 galibiyet alırken, iki maçı Bayern Münih kazandı.

Sezona beklentilerin gerisinde giriş yapan ve artık kazanması gereken Bayern Münih ile Milano karşısında alınan ağır mağlubiyeti unutturmak isteyen Fenerbahçe Beko arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Salı 22.30’dan itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından takip edebilirsiniz.