Bahçeşehir Koleji-Leiden FIBA Europe Cup Mücadelesi NTV’de

14.11.2021 - 11:35

Bahçeşehir Koleji-Leiden FIBA Europe Cup Mücadelesi NTV’de

FIBA Europe Cup’da yoluna firesiz devam eden Bahçeşehir Koleji, 17 Kasım Çarşamba günü 17.00’de Hollanda temsilcisi Leiden’i konuk ediyor. Bahçeşehir Koleji-Leiden FIBA Europe Cup mücadelesi NTV’de basketbolseverlerle buluşuyor. 

2021/22 sezonunda iddialı kadrosuyla dikkat çeken Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup macerasına sorunsuz devam ediyor. Gruplarda takılmayan ve 5 maç sonunda liderliği garantileyen Bahçeşehir Koleji’nin grubun son maçındaki rakibi, kazanmak zorunda olan Leiden. Bahçeşehir Koleji-Leiden karşılaşması, Çarşamba günü 17.00’den itibaren NTV ekranlarından naklen yayınlanacak.


 bahçeşehir koleji1 14.11.2021  

Bahçeşehir Koleji Grupta Firesiz Son Maçlara Girdi


Bahçeşehir Koleji, ligde inişler çıkışlar yaşasa da FIBA Europe Cup’ta yoluna firesiz olarak devam ediyor. 5 maçın geride kaldığı FIBA Europe Cup’da tüm maçlarını kazanan Bahçeşehir Koleji, geçtiğimiz hafta Iraklis karşısında da beklentileri karşıladı.

Mücadelenin başından sonuna üstün bir oyun sergileyen Bahçeşehir Koleji, galibiyeti bulunmayan rakibi Iraklis’i 20 sayı farkla geçti. Grup liderliğini garantileyen Bahçeşehir Koleji, Leiden önünde de kazanarak grupları firesiz tamamlama niyetinde.


bahçeşehir leiden 14.11.2021

Leiden Kazanmak Zorunda


FIBA Europe Cup’ta son maçlara 3 galibiyet 2 mağlubiyetle giren Leiden, kazanması durumunda adını üst tura yazdıracak. Leiden, Bahçeşehir Koleji deplasmanından galibiyet çıkaramaması durumundaysa Iraklis-Mornar Bar maçının sonucunu bekleyecek.

İkili averajda Mornar Bar’ın gerisinde bulunan Leiden, Bahçeşehir Koleji deplasmanında kaybedip, Mornar Bar’ın kazanması durumunda FIBA Europe Cup’a veda edecek. Bahçeşehir Koleji’ne nazaran daha konsantre maça çıkması beklenen Leiden’de tek hedef kazanarak üst tura yükselmek.

   leiden 14.11.2021  

3 Maç da Bahçeşehir Koleji’nin


FIBA Europe Cup’ta bu sezon 1, iki sezon önce 2 olmak üzere toplam 3 kez karşılaşan Bahçeşehir Koleji ve Leiden’in bu mücadelelerinde Bahçeşehir Koleji parkeden galip ayrıldı. Bu sezon oynanan maçı deplasmanda 10 sayı farkla kazanan Bahçeşehir Koleji, 2019/20 sezonundaki maçlarıysa 87-89 ve 93-71 kazanmasını bildi.

Son haftaya girilirken grup liderliğini garantileyen Bahçeşehir Koleji ile kazanarak farklı hesaplara girmeden adını üst tura yazdırmak isteyen Leiden arasındaki bu çekişmeli mücadele, Çarşamba günü 17.00’den itibaren NTV ekranlarından naklen yayınlanacak.