2021/22 Premier Lig 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

13.11.2021 - 20:37

2021/22 Premier Lig 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

2021/22 Premier Lig 12’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 20 Kasım Cumartesi 18.00’deki Wolves-West Ham United karşılaşması, A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Premier Lig heyecanını her hafta bir mücadeleyle sporseverlerin yaşamasını sağlayan A Spor, 12’nci haftanın programını açıkladı. İyi sonuçlarla dikkat çeken West Ham United ile Wolves arasındaki keyifli mücadele, A Spor ekranlarından yayınlanacak. Cumartesi 18.00’deki Wolves-West Ham karşılaşmasını, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

null

Wolves 5 Hafta Sonra Kaybetti


Lige kötü başlangıç yapan ekiplerden Wolves, ardından toparlamış ve üst sıralara tırmanmıştı. 5 haftada 13 puan toplayarak üst sıralara tırmanan Wolves, milli ara öncesinde Crystal Palace’a konuk oldu.

Crystal Palace önünde formda döneminin uzağında bir görüntü ortaya koyan Wolves, sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 5 hafta aradan sonra mağlubiyet alan Wolves’da hedef West Ham United karşılaşmasıyla yeniden çıkışa geçmek.

wolves crystal palace 13.11.2021

West Ham United Liverpool Galibiyetiyle Dikkat Çekti


Sezon başından bu yana ligin en etkileyici oyununu oynayan takımlarından West Ham United, milli ara öncesinde Liverpool’u konuk etti. Oyunun hiçbir bölümünde geri adım atmayan Londra temsilcisi, güçlü Liverpool’u mağlup ederek dikkat çekti.

Premier Lig’deki takımlar arasında en hızlı hücuma çıkan ekip görüntüsündeki West Ham United’da Liverpool’u 3-2 mağlup ederken dikkat çeken isim Bowen’dı. Hücumdaki en hareketli isimlerin başında gelen Bowen, iki asistle takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı.

bowen 13.11.2021

Geçtiğimiz Sezon West Ham Galip Geldi


Wolves ile West Ham arasında geçtiğimiz sezon oynanan mücadelelerde galip gelen taraf deplasman ekibiydi. Molineux’de 3-2, Londra’da ise 4-0’la galip gelen West Ham, bu sezon da rakibi karşısında galip gelmeyi hedefliyor. İki ekip arasında oynanan son 5 maçta 2 West Ham galibiyeti, 3 de Wolves galibiyeti bulunuyor. Wolves ile West Ham’ın berabere kaldığı son maçsa 2010 yılında.

Geçtiğimiz hafta hayal kırıklığı yaratan Wolves ile sezonun en dikkat çekici ekiplerinden West Ham United arasındaki bu keyifli mücadele, Cumartesi 18.00’den itibaren A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.