Türkiye-Danimarka U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçı A Spor’da

13.11.2021 - 16:13

Türkiye-Danimarka U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçı A Spor’da

Türkiye-Danimarka U21 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı A Spor’da. 16 Kasım Salı 20.00’deki bu mücadeleyi A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

U21 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarını ekranlara getiren A Spor, haftanın programını açıkladı. Elemelerde Türkiye’nin tüm maçlarını futbolseverlerle buluşturan A Spor, gruptaki 5’inci mücadeleyi de naklen yayınlayacak. Türkiye-Danimarka U21 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı, Salı günü 20.00’den itibaren sadece A Spor ekranlarında olacak.

Türkiye Beklentilerin Altında Kaldı

U21 Avrupa Şampiyonası grup eleme aşamasına ilk iki sıra amacıyla başlayan Türkiye, geçen 4 haftalık periyotta beklentilerin altında kaldı. Cuma günü Belçika deplasmanına çıkan Türkiye, sahadan bir kez daha mağlubiyetle ayrıldı.

Belçika önünde ilk yarıyı dengede götürmeyi başaran Türkiye, ikinci yarının hemen başında golü kalesinde gördü. Golün geldiği dakikadan 70’inci dakikaya kadarki süreçte oyundan kopan Türkiye, rakibe birçok fırsat verse de Belçika’nın bu pozisyonları değerlendirememesi sonucunda maçın içinde kaldı. Gökdeniz Bayrakdar ile net fırsattan yararlanamayan Türkiye, son dakikalarda penaltıdan gelen gole engel olamayınca sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 4 maç sonunda 4 puanı bulunan Türkiye, Danimarka önünde ya tamam ya devam maçına çıkıyor.

      testing  

Tolunay Kafkas’a Tepki

Belçika önünde yine beklentilerin altında kalan Türkiye’de maç sonu taraftarların tepkisi dikkat çekti. Alınan kötü sonuçların ardından taraftarlar, Tolunay Kafkas’ı istifaya davet etti.

Belçika’yla oynanan ilk maçın ardından da tepki toplayan Tolunay Kafkas’ın Danimarka maçının sonucuna göre istifa kararı alabileceği tahmin ediliyor.

     Tolunay kafkas  

Danimarka 3 Maçta 6 Puan Topladı

Grubun favorilerinden Danimarka, Cuma gününü bay geçti. Bu zamana kadar 3 maça çıkan Danimarka, bu maçlarda 6 puan topladı ve ikinci sıraya yerleşti.

Grupta liderlik alması beklenen Danimarka, Türkiye deplasmanından galibiyet çıkarması durumunda ikincilik yolunda dev bir adım atacak. Sadece Belçika’ya kaybeden Danimarka’da hedef, zorlu deplasmanda 3 puan.

Danimarka u21 futbol takımı

Son Randevu 2012 Yılında

Türkiye ile Danimarka U21 kategorisinde 5 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 2’sini Türkiye kazanırken, 1’ini Danimarka kazanmayı başardı. 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. İki ekibin oynadığı son maçsa 2012 yılındaydı.

Grupta artık son hamlesini yapacak Türkiye’nin güçlü Danimarka önünde neler yapacağının yanıtı, Salı günü 20.00’de A Spor ekranlarından verilecek.