Mehmet Ayan A Spor’dan Ayrıldığını Açıkladı

13.11.2021 - 15:39

Mehmet Ayan A Spor’dan Ayrıldığını Açıkladı

Başarılı spor yorumcularından Mehmet Ayan A Spor’dan ayrıldığını açıkladı. Mehmet Ayan’ın Lig Radyo, Vole uygulama ve Tvnet’teki programlarına devam etmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında A Spor’a transfer olduğunu duyuran Mehmet Ayan, geçtiğimiz saatlerde A Spor’dan ayrıldığını açıkladı. 1 Eylül itibarıyla kanaldan ayrıldığını belirten Ayan, ayrılık açıklamasını 13 Kasım tarihinde yaptı. Çalışma arkadaşlarına başarılar dileyen Ayan, yeni adresi hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Yaklaşık 1 yıldır A Spor ekranlarında futbolseverlerle buluşan Mehmet Ayan, Lig Radyo, Vole uygulama ve Tvnet’te de programlara imza atıyor. Ayan’ın yine bu kanallarda yayınlar yapması bekleniyor.

Çalışma Arkadaşlarıma Başarılar Dilerim

Mehmet Ayan Twitter’dan yaptığı açıklamayla A Spor’dan ayrıldığını takipçileriyle paylaştı. Yaklaşık 1 yıldır A Spor’da programlara imza atan Ayan, 1 Eylül 2021 itibarıyla A Spor’dan ayrıldığını açıkladı. Mehmet Ayan’ın Twitter’dan yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

“K.A.P bildirimi. 11 Eylül 2020 - 01 Eylül 2021 tarihleri arasında görev yaptığım A Spor'dan ayrıldım. Çalışma arkadaşlarıma başarılar dilerim.”

Mehmet Ayan Kimdir?

mehmet ayan

Mehmet Ayan, 1975 yılında dünyaya gelmiştir. 1997 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olmuştur. Mehmet Ayan Lig Radyo’da program hazırlayıp sunmakta ve dinleyicileriyle buluşmaktadır. 1995 yılında Best FM çatısı altına giren Mehmet Ayan, aynı kanalda haber müdürlüğüne kadar yükselmiştir. Mehmet Ayan; Alem FM, Life+TV, Lig TV ve NTV Spor gibi kanallarda da çalışmıştır.

Mehmet Ayan, son dönemde Tvnet ekranlarında 4x4 programında yaptığı yorumlarla gündeme gelmiştir. Ayrıca bir dönem İnternethaber Youtube kanalında Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık ile Kırmızı Çizgi Futbol programına imza atmıştır. Geçtiğimiz yıl A Spor kadrosuna katılan Mehmet Ayan, 1 yıllık A Spor macerasının ardından kanaldan ayrılmıştır.

Twitter hesabından yaptığı açıklamayla A Spor’dan ayrılan Mehmet Ayan’ın yeni sezonda Lig Radyo ve Tvnet’teki programlarına devam etmesi bekleniyor. Son birkaç aydır Vole uygulamasında Abdülkerim Durmaz’la Ters Köşe programını yapan Mehmet Ayan’ın yeni sezonda Vole, Tvnet ve Lig Radyo adreslerinde futbolseverlerle buluşacağı tahmin ediliyor.