Avni Yıldırım-Yusuf Kanguel Mücadelesi S Sport Plus’ta

12.11.2021 - 19:31

Avni Yıldırım-Yusuf Kanguel Mücadelesi S Sport Plus’ta

Orta sıklet maçında Avni Yıldırım ile Yusuf Kanguel karşı karşıya geliyor. 20 Kasım Cumartesi 23.30’daki Avni Yıldırım-Yusuf Kanguel mücadelesi S Sport Plus’ta dövüş sporları tutkunlarıyla buluşuyor.

Eylül ayında Dominik Ameri karşısına çıkan Avni Yıldırım, yaklaşık 2 ay sonra bu kez Yusuf Kanguel’le dövüşecek. Almanya’daki bu dev organizasyon, Türkiye’de sadece S Sport Plus platformundan naklen yayınlanacak. Avni Yıldırım-Yusuf Kanguel mücadelesi, 20 Kasım Cumartesi 23.30’da S Sport Plus’ta olacak.

Avni Yıldırım-Yusuf Kanguel mücadelesinin yanı sıra dünyanın birçok farklı ülkesinden önemli organizasyonları S Sport Plus’ta izlemek için buraya tıklayın.

İki Yenilgi Ardından Dominik Ameri Galibiyeti Geldi

2021 yılını yoğun şekilde geçiren Avni Yıldırım, Canelo Alvarez ve Jack Cullen’a mağlup oldu. Bu iki mağlubiyet sonrasında stratejisinin nasıl olacağı merak edilen Yıldırım, Dominik Ameri karşısına çıktı. Yeni sıklette ilk maçına çıkan Avni Yıldırım, maç öncesi daha güçlü döneceğini belirtti. Dominik Ameri karşısında galip gelen Avni Yıldırım, geri dönüşün ilk adımını attı.

Türk asıllı boksör Yusuf Kanguel ise profesyonel çıkışını 2013 yılında yaptı. Geçtiğimiz aylarda ayağından sakatlık geçiren Yusuf Kanguel, yaklaşık 12 hafta önce hazırlıklarına başladı. Bu süreçte kilo da veren Yusuf Kanguel, bu maçı kazanarak kariyerinde önemli bir adım atak istiyor.

avni vs yusuf

S Sport Plus Boks Yayınlarına Devam Ediyor

Türkiye’nin başarılı dijital platformlarından S Sport Plus, farklı spor organizasyonlarını ekranlara getirmesiyle dikkat çekti. Son birkaç yılda özellikle boks yayınlarıyla fark yaratan S Sport Plus, bu yılki en büyük boks maçlarını dövüş sporları tutkunlarıyla buluşturdu. Avni Yıldırım’ın Canelo karşısında verdiği sınavı ekranlara getiren S Sport Plus, Fury-Wilder ve Canelo-Plant maçlarını da naklen yayınladı.

Avni Yıldırım-Yusuf Kanguel karşılaşmasını ekranlara getirecek S Sport Plus’ın farklı sporları da yayınladığı biliniyor. İngiltere Premier Lig, La Liga, Serie A, Liga NOS, MLS, NBA, NHL, NFL, Dünya Kupası Elemeleri, Eurocup, ATP Tenis Turnuvaları, Formula 1 ve daha niceleri S Sport Plus’ta sporseverleri bekliyor.

S Sport Plus’a üye olmak ve farklı organizasyonları kesintisiz izlemek için buraya tıklayın.