CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Milano 12 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

12.11.2021 - 16:53

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Milano 12 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

Turkish Airlines Euroleague’deki iki temsilcimizden biri olan Fenerbahçe Beko, bu akşam saat 20.45’te ligin güçlü şampiyonluk adaylarından Olimpia Milano’yu konuk ediyor. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak olan zorlu müsabakaya taraftarın yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor. Fenerbahçe Beko ile İtalyan temsilcisini İstanbul’da karşı karşıya getirecek olan maçı canlı olarak izlemek isteyen basketbol severlerin öncelik verdiği aramalar ise şu şekilde: Fenerbahçe Milano canlı maç izle, Fenerbahçe Milano maç izle, Fenerbahçe Milano canlı izle, FB maçı izle, Fener maçı canlı yayın, BEIN maç linki, beIN 3 izle, Fenerbahçe basketbol maçı linki, Fenerbahçe Beko şifresiz izle, Eurolig ücretsiz maç, bedava basketbol izle, canlı basketbol linki, Fenerbahçe Beko Milano online maç izle, Bein Sports şifresiz basketbol maçı. Müsabakaya dair tüm güncel canlı yayın detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-OLİMPİA MİLANO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Datome Melli Fenerbahçe Olimpia Milano Maç Görseli

Fenerbahçe-Milano Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Olimpia Milano İzleme Linki! THY Euroleague’nin 9’uncu haftasında temsilcimiz, şu ana dek performansıyla sezona damga vuran Olimpia Milano’yu ağırlıyor. Özellikle Fenerbahçe Beko adına adeta mesaj niteliği taşıyan maç, ülkemiz üzerinden yasal olarak sadece beIN Sports HD 3 kanalı üzerinden izlenebilecek.

Fenerbahçe-Milano Maçı Canlı Takip

Bu hafta Eurolig’de şifresiz maç yayını sırası Anadolu Efes takımında olduğu için basketbol severler Fenerbahçe Beko Olimpia Milano maçını Digiturk abonelikleri olmadan izleyemeyecekler. Digiturk aboneliği ya da Bein Connect üyeliği bulunmayan kişiler için maçı canlı takip etmek adına iki opsiyon söz konusu. Bunlardan birincisi Eurolig’in resmi web sitesinde yayınlanan istatistikler, diğeri ise Fenerbahçe kulüp televizyonundaki canlı yayın olarak göze çarpıyor.

FENERBAHÇE BEKO-OLİMPİA MİLANO MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE-MİLANO MAÇI FB TV İZLE

Fenerbahçe Şanssızlığını Kırdı

Guduric CSKA Moskova Bolomboy Hackett

Kurduğu potansiyelli kadroya rağmen bir türlü istediği sonuçları elde edemeyen Fenerbahçe Beko, üst üste 3 maçı da son saniyelerde gelen basketler nedeniyle kaybetmişti. Tüm bu kalp kıran yenilgilere rağmen İstanbul ekibi, Eurolig’de iddialı olabileceğini özellikle de savunmadaki gayretiyle beraber göstermişti. Son derece zorlu bir fikstürden geçen temsilcimiz, CSKA Moskova deplasmanında nihayet bu şansızlığı kırabildi. Zorlu Rusya deplasmanından zaferle dönen Fenerbahçe Beko’da özellikle Booker, Vesely ve De Colo öne çıkan oyuncular arasındaydı. Fenerbahçe Beko bu maçı kazanarak zirve yarışında ne denli iddialı olabileceğini bizzat lidere karşı kanıtlamak istiyor. Sarı lacivertli ekip CSKA Moskova maçının da moraliyle beraber ligde Yalovaspor’u 60-86 gibi rahat bir sonuç ile geçti.

Milano Lider Geliyor

Melli Milano

Eurolig’de geçtiğimiz sezon, uzun bir aradan sonra ilk kez final four yapma başarısı gösteren Olimpia Milano, kadro istikrarını büyük ölçüde korumanın meyvelerini topluyor. 8 hafta sonunda ligin zirvesine oturan İtalyan ekibi, sadece tek bir yenilgiye sahip. Messina’nın öğrencileri, geçtiğimiz sezon çok yaklaştığı kupaya bu sezon artık uzanmak istiyor. Olimpia Milano İstanbul’a Barcelona maçının yüksek moraliyle geliyor. Güçlü ekip, son hafta kendi taraftarının da desteğiyle Barcelona’yı 75-70 yendi ve final four’un bir anlamda rövanşını almış oldu. Olimpia Milano’da Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Datome, bu maçta attığı 17 sayıyla takıma önemli bir katkı sağladı.

Maç Öncesi Son Notlar

Olimpia Milano takımı, bu müsabakaya Delaney ve Moraschini’den yoksun olarak çıkacak. Temsilcimizde ise Pierre ve Barthel, takımla beraber çalışmalara başladı ancak yine de maçta süre alıp alamayacakları henüz belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe Beko’nun koçu Sasha Djordjevic, geçtiğimiz sezon Virtus Bologna’yı çalıştırırken İtalya Ligi finalinde Milano’ya karşı 4-0’lık net bir zafer elde etmişti. Bu açıdan Messina’nın Djordjevic’e karşı ekstra bir motivasyona sahip olabileceğini tahmin etmek pek de zor değil. Bu iki takımın Eurolig’deki son karşılaşmasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda 100-92 galip gelmeyi başarmıştı.

Eski Dostlar Ülker Arena'da

Datome Melli Melih Mahmutoğlu

Uzun yıllar Fenerbahçe Beko'da ter döken ve 2016 şampiyonluğunda önemli bir paya sahip olan Gigi Datome ile 2 sezon Fenerbahçe formasını terleten Nicolo Melli, takımdan ayrıldıktan sonra ilk kez rakip olarak Fenerbahçe taraftarı önüne çıkacak. Datome, geçtiğimiz sezon oynanan maçta da yer almıştı. Ancak o dönem pandemi şartları sebebiyle müsabakaya seyirci alınmamıştı. Fenerbahçe efsanesi Datome, TRT Spor'a verdiği röportajda Türkçe olarak şunları söyledi: Dostlar! Hepinizi çok özledim. Kırk dakikalığına karşınızdayım. Ama maçtan sonra, maçtan önce, sonsuza kadar kardeşiz.

Fenerbahçe Beko'nun Milano Kadrosu

Ligin favori ekiplerinden Olimpia Milano karşısında Fenerbahçe'nin mücadele edeceği 12 kişilik kadrosu belli oldu. Buna göre sarı lacivertliler sahaya şu isimlerle çıkacak: Şehmus Hazer, Marial Shayok, Melih Mahmutoğlu, Tarık Biberovic, Nando De Colo, Peirria Henry, Dyshawn Pierre, Marko Guduric, Jan Vesely, Devin Booker, Achille Polonara, Ahmet Düverioğlu