12-13-14 Kasım Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

11.11.2021 - 21:00

12-13-14 Kasım Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Hafta sonu futbolda milli maç heyecanı yaşanacak. 12-13-14 Kasım Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü iki Euroleague ve bir Dünya Kupası eleme karşılaşmasıyla karşınızdayız. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

20.00 Zenit-Olympiakos: Euroleague’in izlemesi en keyifli iki ekibi karşı karşıya geliyor. Zenit, bu sezonun sürpriz yapma potansiyeli en yüksek ekiplerinden biri. Olympiakos da başlangıç itibarıyla bu sezonu iyi geçireceğini belli etti. Haftanın en keyifli maçının adresi beIN Sports HD 4.

20.45 Fenerbahçe Beko-Olimpia Milano: Fenerbahçe Beko, sezon başındaki yakın geçen maçların ardından mağlubiyetler almıştı. Geçtiğimiz hafta CSKA Moskova’yı geçerek tekrar yukarılara adım attı. Milano ise 8 maç sonunda sadece 1 kez kaybetti. İstatistiğin gösterdiği kadar iyi oynadıklarını söylemek ise çok kolay değil. Bu keyifli mücadele, beIN Sports HD 3 ekranlarından takip edilebilecek.

22.45 İtalya-İsviçre: Günün en kritik futbol karşılaşması İtalya’da oynanacak. Immobile’nin sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarılması sonrasında Mancini’nin en uçta kime şans vereceği merak konusu. İsviçre ise kazanarak grup lideri olma yolunda dev adımı atmak istiyor. Günün en kritik karşılaşması S Sport ve S Sport Plus platformundan naklen yayınlanacak.

İtalya-İsviçre

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü Türkiye’nin kader maçlarına ayırıyoruz. Günün en önemli mücadeleleri şu şekilde sıralanıyor:

20.00 Türkiye-Cebelitarık: Kazanmanın tek başına yeterli olmayacağı, farklı kazanmanın son derece önemli olduğu bu mücadelede Türkiye’nin stratejisi merak ediliyor. İlk dakikadan baskılı oyunu sahaya yansıtması beklenen Türkiye’nin Cebelitarık önünde neler yapacağının yanıtı TRT 1 ekranlarından verilecek.

20.00 Norveç-Letonya: Türkiye’nin kaderini belirleyecek diğer maçta Norveç’in rakibi Letonya. Hata yapma lüksü bulunmayan Norveç’in Letonya karşısında farklı galip gelerek son maça büyük avantajla girmek isteyeceği tahmin ediliyor. Bu keyifli mücadele, S Sport ve S Sport Plus platformunda futbolseverlerle buluşacak.

22.45 Karadağ-Hollanda: Son iki maça lider giren Hollanda, Karadağ deplasmanında kazanarak en azından ikinciliği garanti altına almak istiyor. Karadağ’ın ise grupta şansı kalmadı. Hollanda için son derece kritik olan bu sınavın adresi, S Sport ve S Sport Plus.

Burak Yılmaz

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününe UFC ile adım atıyoruz. Ardından Formula 1’de sezonun en kritik yarışına konuk oluyor, kapanışıysa Dünya Kupası elemesiyle yapıyoruz.

00.00 Max Holloway-Yair Rodriguez: Volkanovski mağlubiyetleri sonrasında nasıl geri döneceği merak edilen Holloway, Kattar önünde kazanarak buna belli ölçülerde yanıt verdi. Bu maçın da favorisi Holloway ancak Yair Rodriguez sürpriz vuruşlarıyla maçın seyrini değiştirebilir. Sanılanın aksine biraz daha sürprize açık olduğunu düşündüğümüz bu mücadele, S Sport Plus’ta dövüş sporu tutkunlarıyla buluşacak.

20.00 Formula 1 Brezilya Grand Prix: Verstappen emin adımlarla şampiyonluğa koşuyor. Hamilton hanedanlığını sona erdirmek üzere olan Verstappen’in Brezilya’daki performansı, Hamilton’ın son bir sözü olup olmadığı ve daha niceleri S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda sporseverleri bekliyor.

22.45 İspanya-İsveç: Perşembe günü oynanacak maçların sonucu ne olursa olsun İspanya-İsveç mücadelesi, final maçı olacak. Bu maçı kazanan takım, adını Dünya Kupası’na yazdıracak. Gergin geçmeye aday bu mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan naklen yayınlanacak.

F1

Şifresiz Maçlar

TRT Spor Pazar 18.00’deki Fenerbahçe Beko-Merkezefendi Bld maçını naklen yayınlayacak.

TRT Spor Yıldız ekranlarında TBL’den Cuma günü 18.00’de Manisa BB-Samsunspor maçı naklen yayınlanacak. Pazar 20.15’teki Galatasaray NEF-Yalovaspor karşılaşması da bu ekranlarda olacak. Ayrıca TVF Sultanlar Ligi ve TVF Efeler Ligi karşılaşmaları voleybolseverlerle bulaşacak.

TRT 1 Cumartesi günü 20.00’deki Türkiye-Cebelitarık maçını futbolseverlerle buluşturacak.

A Spor Cuma günü 22.00’den itibaren Belçika-Türkiye U21 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçını naklen yayınlayacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

USL Championship:   USL Championship Youtube

TVF Erkekler 1. Lig:  TVF Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Youtube

TVF Kadınlar 2. Lig:   TVF Youtube

TVF Erkekler 2. Lig: TVF Youtube

Basketbol 1. Ligi: TBF Youtube

Basketbol Gelişim Ligi: TBF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.