Cazoo Champion of Champions Snooker Turnuvası S Sport Plus’ta

11.11.2021 - 20:44

Cazoo Champion of Champions Snooker Turnuvası S Sport Plus’ta

Bu yıl 11’incisi düzenlenecek Cazoo Champion of Champions Snooker turnuvası S Sport Plus’ta. 15-21 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek turnuva, S Sport Plus platformundan sporseverlerle buluşacak.

Dünyanın dört bir yanından farklı sporları ekranlara taşıyan S Sport Plus, snooker yayınlarına başlayacağını duyurdu. 15-21 Kasım tarihleri arasında İngiltere’nin Bolton kentinde düzenlenecek Cazoo Champion of Champions Snooker Turnuvası, sadece S Sport Plus’ta olacak.

Futbol, basketbol, tenis, Amerikan Futbolu ve hokeyin ardından snooker karşılaşmalarını da ekranlara getireceğini duyuran S Sport Plus’a buradan üye olabilirsiniz.

champion

S Sport Plus Twitter’dan Müjdeyi Verdi

Özel içerikleri sporseverlerle buluşturan S Sport Plus, Cazoo Champion of Champions Snooker turnuvasını ekranlara getireceğini Twitter hesabından duyurdu. 15-21 Kasım tarihlerinde düzenlenecek turnuva hakkında S Sport Plus’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Bu sene İngiltere Bolton'da on birincisi düzenlenecek olan Cazoo Champion of Champions Snooker Turnuvası 15-21 Kasım arasında S Sport Plus'ta!

Son 5 Yıl Farklı Şampiyonlar

11’inci kez düzenlenen Cazoo Champion of Champions Snooker turnuvasında son 5 yılda farklı isimler şampiyon oldu. 2013 ve 2014 yıllarında üst üste şampiyon olan Ronnie O'Sullivan’ın ardından her yıl farklı şampiyonların görüldüğü turnuvada, geçtiğimiz yıl mutlu sona ulaşan Mark Allen’dı.

Finalde Neil Robertson’ı geçmeyi başaran Mark Allen, yaklaşık 1 hafta önce turnuvadan çekildiğini açıklamıştı. 2021 Cazoo Champion of Champions Snooker Turnuvası’nda; Ronnie O'Sullivan, Neil Robertson, Shaun Murphy, Stuart Bingham, Judd Trump gibi isimler boy gösterecek.

Mark Allen

Dünyanın Sporu S Sport Plus’ta

Ana akım sporlarla birlikte alternatif sporları da ekranlara taşıyan S Sport Plus, Cazoo Champion of Champions Snooker Turnuvası’yla ilk kez snooker yayınına imza atacak. Geçtiğimiz aylarda NHL yayın haklarını satın aldığını duyuran S Sport Plus, NFL ve NBA gibi iki önemli organizasyonu da sporseverlerle buluşturuyor.  Premier Lig, Serie A, La Liga, Portekiz Liga NOS, MLS ve daha birçok futbol organizasyonunu ekranlara getiren S Sport Plus’ın sürprizlerine devam etmesi bekleniyor.

Birçok farklı ülkeden önemli organizasyonları kesintisiz bir şekilde S Sport Plus’ta izlemek için buraya tıklayınız.