Ali Koç FB TV'de Özel Yayına Çıkacak

11.11.2021 - 09:56

Ali Koç FB TV'de Özel Yayına Çıkacak

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, FB TV'de özel yayına çıkacak. Bugün saat 16:00'da gerçekleşecek yayında Koç, gündeme dair açıklamalarda bulunacak. Özel yayında Ali Koç'un, kendisine ve yönetime yönelik eleştirilere de cevap vermesi bekleniyor.

Ali Koç Bilgilendirme Görseli

Fenerbahçe 4 Haftada 1 Puan Toplayabildi

Fenerbahce Kayseri Korner

Ekim başındaki milli araya Trabzonspor'un önünde lider giren Fenerbahçe, sonrasında oynadığı 4 maçtan sadece 1 puan toplayabildi. Önce Trabzonspor'a deplasmanda kaybeden sarı lacivertliler, daha sonra Alanyaspor'a ve Konyaspor'a mağlup oldu. Geçtiğimiz Pazar günü Kayserispor karşısına çıkan Fenerbahçe, Mesut Özil'in uzatma dakikalarında attığı penaltı golüyle 1 puanı son anda kurtarabildi. Bu süreçte Fenerbahçeli taraftarlar, Ali Koç ve yönetimini protesto ederek istifa çağrılarında bulundu. Zor günlerden geçen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira da eleştirilerin hedefi durumunda.

Ali Koç İstifa Sesleri

Başkan olarak dördüncü senesini geçiren Ali Koç, sportif başarının bir türlü yakalanamaması neticesinde ilk kez taraftarın protestolarına maruz kaldı. Büyük bir oy farkı ile 2018'de başkan seçilen Koç, gerek kongre üyelerinin, gerekse taraftarın büyük desteğini almıştı. Yaşanan başarısızlıklara rağmen camidaki kredisi son derece yüksek olan Ali Koç, kaybedilen Alanyaspor maçının ardından ilk kez istifaya davet edildi. Sarı lacivertli taraftarlar, maçın ardından toplu halde yönetime tepki gösterdi. Başkan Koç, yapılan protestoları anlayışla karşıladığını belirtirken, toparlanma adına gerekenin yapılacağını söyledi. Ancak mağlubiyetlerin devam etmesiyle birlikte eleştirilerin dozu giderek arttı. Berebare biten Kayserispor maçı sonrası herhangi bir açıklama yapmayan Koç, bugün 16:00'da FB TV ekranlarına çıkacak.


ALİ KOÇ ÖZEL YAYIN FB TV İZLE