Emre Kocadağ beIN Sports Hakkında Açıklama Yaptı

11.11.2021 - 07:50

Emre Kocadağ beIN Sports Hakkında Açıklama Yaptı

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ beIN Sports hakkında açıklama yaptı. Yayıncı kuruluşun pozisyonlarda etkisi olmadığını dile getiren Kocadağ, çekilen görüntülerin VAR odasına gittiğini vurguladı.

Beşiktaş-Trabzonspor maçının etkileri halen devam ediyor. Kritik pozisyonların damga vurduğu mücadelenin ardından Beşiktaş taraftarları yayıncı kuruluşu eleştirmişti. beIN Sports’un Beşiktaş’ın görüntülerini sansürlediğini iddia eden taraftalar, #beINdenBeşiktaşaSansür tagını gündeme taşımışlardı. Vida’nın pozisyonunun tribünden çekiminin beIN Sports çekimlerinden daha net olduğunu belirten Beşiktaş taraftarının beklentisi üzerine Beşiktaş yönetimi beIN Sports’u ziyaret etti.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, geç saatlerde beIN Sports hakkında açıklama yaptı. beIN Sports’la görüştüklerini belirten Kocadağ, görüntülerin VAR odasına gittiğini vurguladı.

BJK TS

Yayıncı Kuruluşun Elinde Olan Bir Şey Değil

Beşiktaş Kulübü, Vida’nın pozisyonunun ekrana verilmemesiyle ilgili yayıncı kuruluş beIN Sports’u ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan isimse Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ oldu. Sosyal medyada katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Kocadağ, konunun yayıncı kuruluşun elinde olmadığını belirtti. Emre Kocadağ, iu ifadeleri kullandı:


Oradaki 23 adet kameranın çektiği bütün görüntüler VAR odasına gidiyor. Önemli olan o görüntüleri kameranın çekip çekmemiş olması. Onu tartışabiliriz. O çekildi mi çekilmedi mi? Çekildiyse VAR odasına gitti mi? VAR odasına gittiyse bu değerlendirildi mi? Gitmeme ihtimali yok. Çekildiyse VAR odasına gidiyor. O sistemler ayrı çalışıyor. Biz bugün yayıncı kuruluşa gittik, yaklaşık 2 saate yakın bu konular üzerine tartıştık. O noktada bir soru işareti yok. Kamera çekiyorsa o görüntüler VAR odasına muhakkak gidiyor. O yayıncı kuruluşun elinde olan bir şey değil.

Emre Kocadağ Kimdir?

Emre Kocadağ

Beşiktaş'ın 2019 yılında göreve gelen ve başkanlığını Ahmet Nur Çebi'nin yaptığı yönetim kurulunda asbaşkanlık görevini sürdüren Emre Kocadağ, 1983 yılında İstanbul’da doğmuştur. Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunudur. İş insanı Kocadağ, evli ve bir çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Emre Kocadağ, Beşiktaş Asbaşkanlığı görevini sürdürmektedir.