Beşiktaş-Shkupi Hazırlık Maçı A Spor’da

10.11.2021 - 11:44

Beşiktaş-Shkupi Hazırlık Maçı A Spor’da

Milli arada Beşiktaş hazırlık maçında Shkupi’yi konuk ediyor. Beşiktaş-Shkupi hazırlık maçı yarın 14.00’ten itibaren sadece A Spor’da.

Milli arada takımlar maç kondisyonlarını kaybetmemek adına hazırlık maçlarına devam ediyor. Ligde beklenen grafiğin uzağında olan Beşiktaş da hazırlık maçında Shkupi’yi konuk edecek. Beşiktaş-Shkupi mücadelesi, yarın 14.00’ten itibaren A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

BJK Shkupi

Beşiktaş Beklentilerin Altında Kaldı

Şampiyonlar Ligi ile ligi birlikte nasıl götüreceği merak edilen Beşiktaş, 3’te 1’i sona eren ligde beklentilerin altında kaldı. Ligde sadece 20 puan toplayabilen Beşiktaş, milli ara sonrasında vites arttırmak istiyor.

Shkupi karşısında hazırlık maçına çıkacak olan Beşiktaş’ta sakatlıktan yeni dönen isimlerin bu maçta forma giymesi bekleniyor. Maç eksiğini bu şekilde gidermeyi planlayan Beşiktaş’ın milli ara sonrasındaki mücadelesi ise Alanyaspor’la. 

Sergen Yalcin

Shkupi Kuzey Makedonya Ligi Lideri

Geçtiğimiz yıllarda Ümit Karan ve Hasan Özer’in çalıştırdığı Shkupi, bu sezon iyi bir görüntü ortaya koydu. 13 haftası geride kalan Kuzey Makedonya Ligi’nde 29 puan toplayan Shkupi yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Bu sezon 6 golle takımının en golcüsü olan Adetunji önderliğinde yoluna devam eden Shkupi’de görev alan isimlerden biri eski Beşiktaşlı Souleymane Youla. Kulübün Afrika pazarına açılmasına ve Afrika’dan uygun oyuncu bulmasına yardımcı olan Youla, görevine yaklaşık 10 aydır devam ediyor.

Souleymane Youla

Son 10 Resmi Maçta İki Galibiyet
Sezona bir kez daha Şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş, geride kalan 12 hafta itibarıyla beklentileri karşılayamadı. Şampiyonlar Ligi ve ligde çıktığı son 10 resmi maçta sadece iki galibiyet alan Beşiktaş’ı milli ara sonrasında zorlu fikstür bekliyor.

Alanyaspor deplasmanıyla başlayacak süreç Ajax, Giresunspor, Kasımpaşa ve Dortmund maçlarıyla devam edecek. Şampiyonlar Ligi maratonu bittikten sonraysa Kayserispor, Fenerbahçe, Göztepe ve Konyaspor maçları oynanacak. 

Ligin ilk yarısının sonuna kadar hata yapmak istemeyen Beşiktaş’ın Shkupi karşısında neler yapacağının yanıtı yarın 14.00’te A Spor ekranlarında verilecek.