2021/22 Euroleague 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

09.11.2021 - 11:15

2021/22 Euroleague 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 9’uncu haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Perşembe günü 22.00’deki Alba Berlin-Anadolu Efes karşılaşmasını, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak takip edebilirsiniz.

Euroleague’de her hafta temsilcilerimizden birinin mücadelesini şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports Haber, 9’uncu haftanın programını açıkladı. Ligin 9’uncu haftasında Alba Berlin-Anadolu Efes mücadelesi, Perşembe 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Alba Berlin Zalgiris’i Geçmeyi Başardı

Zalgiris Alba Ulanovas
Ligin en zayıf ekiplerinden Alba Berlin, geçtiğimiz hafta Zalgiris Kaunas deplasmanındaydı. Bu sezon henüz galibiyet alamayan rakibini geçmeyi başaran Alba Berlin, bu sonuçla sezonun üçüncü galibiyetini elde etti.

Ligde bu sezon üç galibiyet alan Alba Berlin, bu maçların sadece birini Almanya’da kazanabildi. İç sahada sadece Fenerbahçe Beko’yu mağlup edebilen Alba Berlin, sezonun ikinci iç saha galibiyetini Anadolu Efes önünde almak istiyor.

Anadolu Efes Toparlayamıyor

Efes Zenit Larkin

Sezon başlangıcı itibarıyla ciddi sorunlar yaşayan Anadolu Efes, kötü gidişi bir türlü sonlandıramadı. Bu sezon sadece Unics Kazan ve Zalgiris Kaunas’ı geçmeyi başaran Anadolu Efes’in geçtiğimiz haftaki rakibi Zenit’ti.

Zenit önünde son dakikalarda biraz kıpırdayan Anadolu Efes, sahadan bir kez daha mağlubiyetle ayrıldı. 8 hafta sonunda sadece iki galibiyet alan Anadolu Efes, Alba Berlin deplasmanında kazanarak sezonunun ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

Son 6 Maç Anadolu Efes’in

Anadolu Efes ile Alba Berlin arasında oynanan mücadelelerde Anadolu Efes üstün olan taraf. Son 6 Euroleague maçında da rakibini mağlup etmeyi başaran Anadolu Efes, Alba Berlin önündeki son mağlubiyetini 2004 yılında almıştı. Berlin’de oynanan 7 maçın 6’sından galibiyetle ayrılan Anadolu Efes, geçtiğimiz sezon oynanan iki maçı 84-76 ve 93-72’lik sonuçlarla kazanmayı başarmıştı.

Geride kalan bölümde üç galibiyet alan ve halen play-off için umutlarını sürdüren Alba Berlin ile geçen 8 haftalık periyotta bir türlü beklenen basketbolu oynayamayan Anadolu Efes arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Perşembe günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.