Antwerp-Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda? Ne Zaman? Saat Kaçta? 4 Kasım 2021 UEFA Avrupa Ligi

04.11.2021 - 12:43

Antwerp-Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda? Ne Zaman? Saat Kaçta? 4 Kasım 2021 UEFA Avrupa Ligi

Avrupa'da ülkemizi temsil eden 3 takımdan biri olan Fenerbahçe, bugün (4 Kasım 2021) saat 23:00'te, Bosuil Stadyumu'nda Antwerp'in misafiri oluyor. Müsabaka öncesinde Fenerbahçeli taraftarlar, Antwerp-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?, Antwerp-Fenerbahçe maçı saat kaçta?, Antwerp-Fenerbahçe maçı ne zaman? gibi sorguları, arama motorlarında popüler hale getiriyor. Makalemizde tüm bu soruların cevaplarını veriyoruz.

Antwerp Fenerbah.e Maçı Hangi Kanalda

Antwerp Fener Maçı Hangi Kanalda?

Zorlu bir süreçten geçen Fenerbahçe, gruptaki geleceğini belirleyecek Antwerp deplasmanına çıkıyor. Karşılaşma, saat 23:00'te EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Müsabaka ayrıca, Azerspace uydusu üzerinde faaliyet gösteren CBC Sport kanalından da izlenebilecek. Bilindiği üzere EXXEN, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin Türkiye'deki tek resmi yayıncısıdır.

Antwerp Fener Maçı Şifresiz mi?

Antwerp-Fenerbahçe müsabakasını Türkiye'de yayın yapan herhangi bir televizyon kanalından şifresiz izlemek ne yazık ki mümkün değil. Karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler, aylık ücretini ödemek suretiyle Exxen platformuna üye olmak ve sadece web üzerinden izleme seçeneğiyle yetinmek durumundalar. Bununla birlikte Azerspace uydusu üzerinde faaliyet gösterren ve Türkiye topraklarında da sinya alınabilen CBC Sport kanalı, karşılaşmayı televizyondan şifresiz izlemek isteyenler için bir alternatif olabilir. Bunun için de uydu anteni ve uydu alıcısı üzerinde bir takım ayarlamalar yapmak gerekmektedir. Detaylar için buraya tıklayınız.

Fenerbahçe'nin Grubunda Son Durum

Kim ve Tisserand

Temsilcimiz, Eintracht Frankfurt, Olympiakos ve Antwerp ile birlikte D Grubu'nda yer alıyor. İlk üç maç sonunda Alman ekibi Eintracht Frankfurt, 7 puanla zirvede yer alıyor. Frankfurt'u Yunan temsilcisi Olympiakos 6 puanla takip ediyor. Sarı lacivertli ekip ise 1 puanlı Antwerp'in üzerinde, 2 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Fenerbahçe'nin, gruptaki iddiasını sürdürmek için Antwerp deplasmanından mutlak galibiyet ile dönmesi gerekiyor. Muhtemel bir mağlubiyet ise temsilcimizin gruptan şansını neredeyse sıfıra indirmesi anlamına geliyor.

Fenerbahçe'nin Avrupa Karnesi

Sarı lacivertli ekip, bugüne kadar Avrupa kupalarında 235 maç oynadı. Bu maçların 86'sından galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, 99 maçı da kaybetti. Temsilcimiz, 50 müsabakayı beraberlikle tamamladı. Bununla birlikte Fenerbahçe, Belçika ekipleriyle bu zamana kadar 8 maç oynadı. Fenerbahçe'nin Belçika karnesi ise, 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 beraberlik şeklinde.

Antwerp Fenerbahçe Anadolu Ajansı


Maçın Hakemi ve Muhtemel 11'ler

Antwerp Fenerbahçe müsabakasını, Bosna Hersek Futbol Federasyonu'ndan Irfan Peljto yönetecek. TRT Spor haber merkezinin tahminlerine göre takımlar saya şu 11'ler ile çıkacak:

Antwerp: Butez, Almeida, De Laet, Vines, Verstraete, Yussuf, Gerkens, Fischer, Frey, Samatta
Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim Min Jae, Szalai, Osayi Samuel, Sosa, Mert Hakan, Ferdi, İrfan, Pelkas, Berisha