CANLI MAÇ İZLE CSKA-Fenerbahçe 4 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

04.11.2021 - 16:13

CANLI MAÇ İZLE CSKA-Fenerbahçe 4 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

THY Euroleague’in 8’inci haftasında Rus temsilcisi CSKA Moskova, Fenerbahçe Beko’yu sahasında ağırlıyor. CSKA Moskova Fenerbahçe Beko maçını ekran karşısında naklen izlemek isteyen basketbolseverler, CSKA Fenerbahçe canlı maç izle, CSKA Fener maç izle, Fenerbahçe maçı şifresiz, Eurolig şifresiz, Beinsports 3 bedava izle, canlı basketbol maçı, CSKA Fenerbahçe maçı şifresiz mi?, Fenerbahçe Beko online maç izle gibi popüler arama sonuçlarına yöneliyor. Hem takımlarla ilgili güncel bilgileri hem de müsabakaya dair canlı yayın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

CSKA-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

CSKA Fener Maç Görseli

CSKA-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

CSKA Moskova-Fenerbahçe Beko İzleme Linki! Eurolig’de haftanın en zorlu maçlarından biri olarak gösterilen CSKA Moskova Fenerbahçe Beko karşılaşması, basketbol severleri ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Temsilcimizin Rusya’daki bu zorlu sınavı, ülkemizde sadece beIN Sports 3 kanalından yayınlanacak.

CSKA-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Digiturk aboneliği ya da Bein Connect üyeliği olmayanlar, ne yazık ki CSKA Moskova-Fenerbahçe Beko maçını canlı olarak izleme şansı bulamayacak. Buna karşın maçın başlamasıyla beraber Eurolig’in resmi web sitesinde, tüm detaylı istatistiklerin ve maç içi dinamiklerin paylaşıldığı bir bölüm söz konusu. Diğer bir canlı takip alternatifi ise FB TV’de yer alan “Maç Havası” isimli program.

CSKA MOSKOVA-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

CSKA-FENERBAHÇE MAÇI FB TV İZLE

Fenerbahçe’nin Maç Sonu Kâbusu Sürüyor

Fenerbahçe Beko, Euroleague’de son derece zorlu bir fikstürden geçiyor. Sahada gösterdiği mücadeleyi sonuca yansıtamayan temsilcimiz, istediği galibiyeti bir türlü elde edemiyor. Real Madrid, Barcelona ve son olarak da Olympiakos karşısında oyunun içinde kalmayı başaran temsilcimiz, ne yazık ki son saniyelerde gelen basketlere engel olamıyor. Sarı lacivertliler her ne kadar kalp kıran yenilgiler alsa da takım savunmasındaki kalite, geleceğe dair umut veriyor. Son maçta Olympiakos’a deplasmanda 67-65 kaybeden Fenerbahçe Beko, özellikle eski guardı Sloukas’ın ekstra oyunu karşısında zaman zaman zor anlar yaşadı. Şu ana dek 7 maçta sadece 2 galibiyet elde eden İstanbul ekibi, zorlu fikstürüne CSKA deplasmanı ile devam edecek.

CSKA Moskova 2 Maçtır Kayıp

CSKA Moskova Toko Shengelia

Ligin en önemli şampiyonluk adaylarından biri olan CSKA Moskova, bu sezona istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Eurolig’de tamamlanan 7 hafta sonunda 4 galibiyet ve 3 yenilgi alan Rus temsilcisi, mutlak favori çıktığı son iki maçı kaybetti. Önce Lyon Villeurbanne (Asvel) takımına 2 sayı, ardından da bir diğer Fransız takım olan Monaco’ya 17 sayı farkla kaybeden CSKA Moskova, taraftarının da desteğiyle Fenerbahçe Beko’yu devirmek ve bir çıkış yakalamak istiyor. CSKA ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan son 3 müsabaka da Rus ekibinin lehine sonuçlandı.

Maç Öncesi Sakatların Son Durumu

Fenerbahçe Beko, CSKA Moskova deplasmanına Alman yıldızı Danilo Barthel’den yoksun şekilde gidiyor. Öte yandan son oynanan Olympiakos müsabakasında sakatlanan Dyshawn Pierre’in de bu maçta kadroda olması beklenmiyor. CSKA Moskova tarafında ise Nikola Milutinov ile Marius Grigonis’in sakatlık problemleri devam ediyor. Takımın önemli oyuncularından biri olan Tornike Shengelia, VTB’de oynanan son karşılaşmada süre almaya başladı.

Fenerbahçe Beko'nun CSKA Kadrosu

Fenerbahçe Beko, CSKA Moskova karşısında şu 12 kişi ile mücadele edecek: Metecan Birsen, Şehmus Hazer, Marial Shayok, Melih Mahmutoğlu, Nando De Colo, Pierria Henry, Tarık Biberovic, Marko Guduric, Jan Vesely, Devin Booker, Achille Polonara, Ahmet Düverioğlu