Antwerp-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Maçı CBC Sport’ta

04.11.2021 - 09:43

Antwerp-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Maçı CBC Sport’ta

UEFA Avrupa Ligi Azerbaycan yayıncısı CBC Sport, Antwerp-Fenerbahçe mücadelesini naklen yayınlayacağını duyurdu. Bugün 23.00’teki mücadeleyi EXXEN ile birlikte CBC Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Türkiye’den izlenebilen şifresiz spor kanallarından CBC Sport, her hafta Türk ekiplerinin Avrupa’daki mücadelelerini ekranlara getiriyor. CBC Sport’un bu hafta yayınlayacağı mücadele ise Antwerp-Fenerbahçe oldu. Bugün 23.00’te başlayacak mücadeleyi şifresiz olarak CBC Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kazanan Ekip İddiasını Devam Ettirecek


3 haftası geride kalan UEFA Avrupa Ligi’nde Antwerp, grupta sadece 1 puan alabildi. İki hafta önce deplasmanda Fenerbahçe ile berabere kalan Antwerp, Fenerbahçe önünde bu kez kazanarak puanını 4’e yükseltmek ve iddiasını devam ettirmek istiyor.

Temsilcimiz Fenerbahçe de Antwerp ile aynı durumda. İki puan toplayabilen Fenerbahçe, deplasmanda kazanarak son iki hafta gruptan çıkma şansını devam ettirmek istiyor. Öte yandan Fenerbahçe’de eksikler can sıkıyor. Son Konyaspor maçında Enner Valencia, Luiz Gustavo ve Altay Bayındır’ın sakatlık geçirmesi teknik ekibi bir hayli zorluyor. Bu mücadelede sakatlığı devam eden isimler yerine Berke Özer, Crespo ve Berisha’nın forma giymesi bekleniyor.

CBC Sport Şifreye Girecek mi?


CBC Sport, yaklaşık 2 yıldır Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarını futbolseverlerle buluşturuyor. Bu yıla kadar Türkiye’den şifresiz olarak izlenebilen CBC Sport, son dönemde maç saatinde BISS Key istiyor. Birçok forum sitesi aracılığıyla bulunabilen BISS Key’i girerek mücadeleleri izleyebiliyorsunuz.

CBC Sport’un şifreye girmesinin sebebi ise UEFA’nın koyduğu coğrafi kısıtlamalar. Azerbaycan kanalının Türkiye’ye açık olması, Türkiye’deki Şampiyonlar Ligi yayıncısı EXXEN’in sorun yaşaması anlamına geliyor. Şampiyonlar Ligi ilk haftası öncesinde de CBC Sport bu konuya değinmişti. Yayını maçlar başlamadan birkaç saat önce kapatan CBC Sport, UEFA ile yapılan toplantı sonrasında daha hassas davranacaklarını ve farklı ülkeler için birtakım kısıtlamaları devreye sokacaklarını açıklamıştı. Nitekim 3 haftadır devam eden yayınlardan önce BISS Key girilmesi gerekiyor. Önümüzdeki haftalarda da benzer bir durumun yaşanacağı tahmin ediliyor.