Galatasaray-Lokomotiv Moskova Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda? 4 Kasım 2021 UEFA Avrupa Ligi

04.11.2021 - 09:33

Galatasaray-Lokomotiv Moskova Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda? 4 Kasım 2021 UEFA Avrupa Ligi

UEFA Avrupa Ligi 4'üncü haftasında Galatasaray, evinde Lokomotiv Moskova'yı misafir ediyor. Grup liderliği yolunda büyük önem taşıyan müsabaka, saat 20:45'te NEF Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma öncesinde futbolseverler, Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda?, Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta?, GS maçı şifresiz mi yayınlanacak?, gibi soruların cevaplarını arıyor. Soruların cevapları makalemizde.


Galatasaray Lokomotiv Maç Görsel

Galatasaray Lokomotiv Moskova Maçı Hangi Kanalda?

Galatasaray ile Lokomotiv Moskova'nın saat 20:45'te karşı karşıya geleceği, UEFA Avrupa Ligi 4'üncü hafta müsabakası, günün en dikkat çeken maçlarından birisi olarak görünüyor. Temsilcimizin gruptaki sıralaması ve ülke puanı açısından büyük önem arz eden müsabaka, UEFA Avrupa Ligi'nin bu seneki resmi yayıncısı EXXEN'den yayınlanacak. Sadece internet üzerinden yayın yapan EXXEN, maç öncesi ve sonrasında ekrana gelecek programlarla maçın heyecanını izleyiciye aktaracak.

Galatasaray Gruptan Çıkmayı Garantileyebilir

Fatih Terim Lokomotiv Moskova Basın Toplatısı

Temsicimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı ilk 3 maç sonunda 7 puan ile lider durumda bulunuyor. Sarı kırmızılılar, en yakın takipçisi Lazio'nun 3 puan önünde. Lokomotiv karşısında muhtemel bir galibiyet, Galatasaray'ın gruptan çıkmayı garantilemesinin yolunu açabilir. Buna göre Galatasaray, Lokomotiv Moskova maçını kazanır, Lazio da Marsilya'yı yenerse, Galatasaray 10 puana yükselirken Marsilya 3 puanda kalacak, böylece temsilcimiz ilk 2'de yer almayı ve bir üst tura çıkmayı garantileyecek.

Grup Birinciliği Neden Önemli

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sene hayata geçirilen format değişikliğine göre grubunu lider olarak tamamlayacak takımlar, son 32 turunu atlayarak direkt son 16 turuna yükselecek. Başka bir deyişle grup liderleri, çeyrek finalden bir önceki adım olan son 16 turunda mücadele etmeye hak kazanacak. Bu anlamda Galatasaray, Lokomotiv Moskova maçını kazanması halinde grubu lider bitirebilme noktasında büyük bir avantaj yakalayabilir. Dolayısıyla bu karşılaşmanın, hem Galatasaray, hem de ülke puanına katkı açısından büyük bir ehemmiyeti bulunuyor.

Galatasaray Lokomotiv Moskova Muhtemel 11'ler

İsviçre Federayonu'ndan Sandro Scharer'in yöneteceği müsabaka, saat 20:45'te başlayacak. TRT Spor'un Galatasaray muhabirlerinin elde ettiği bilgiler çerçevesinde Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçının muhtemel 11'leri şöyle:

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Cicaldau, Van Aalholt, Berkan Kutlu, Feghouli, Morutan, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Zhivoglyadov, Jedjav, Barinov, Rybus, Maradishvili, Beka Beka, Zhemaletdinov, Rybchinskiy, Anjorin, Kerk