CANLI MAÇ İZLE Sporting Lizbon-Beşiktaş Exxen Maç Linki

03.11.2021 - 19:04

CANLI MAÇ İZLE Sporting Lizbon-Beşiktaş Exxen Maç Linki

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 3 maç sonunda henüz puanla tanışamayan Beşiktaş, gruptan çıkma şansını oldukça zora sokmuş görünüyor. Bugün saat 23.00’da Sporting Lizbon ile deplasmanda karşılaşacak olan siyah beyazlılar, en azından yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek adına bu maçı kazanmak istiyor.  Estádio José Alvalade’de oynanacak karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbol severlerin en çok gerçekleştirdiği aramalar şu şekilde: Sporting Lizbon Beşiktaş maç izle, Sporting Lizbon Beşiktaş canlı maç izle, Sporting Lizbon BJK maçı şifresiz izle, Beşiktaş maçı izle, Beşiktaş maçı link, Şampiyonlar Ligi ücretsiz izle, bedava maç izle, Lizbon BJK canlı maç izle, Exxen izle. Bu önemli müsabakaya dair tüm canlı yayın detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

SPORTİNG LİZBON-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Sporting Lizbon Beşiktaş Görsel

Sporting Lizbon-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Sporting Lizbon-Beşiktaş İzleme Linki! UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon ile deplasmanda oynayacağı maçla beraber umutlarını son 2 haftaya taşımak istiyor. Kara Kartallar’ın bu zorlu sınavı, Şampiyonlar Ligi’nin çiçeği burnunda yayıncısı Exxen platformunda olacak. Maçı Türkiye üzerinden sorunsuz bir şekilde izlemek adına Exxen dijital platformuna üye olmanız ve hemen ardından uygun spor paketlerine yönelmeniz gerekiyor.

Exxen Üyelik

Sporting Lizbon-BJK Maçı Canlı Takip

Oynadığı 3 maçtan da puan çıkaramayan Beşiktaş, Sporting Lizbon’u sahasında yenerek taraftarına ilk galibiyetini armağan etmek istiyor. Sporting Lizbon ve Beşiktaş arasında Şampiyonlar Ligi maçını Exxen üzerinden izleme şansı bulamayan futbol severler, siyah beyazlıların resmi web sayfasındaki “Maç Merkezi” isimli bölümü değerlendirebilir. Bu bölümde 90 dakika boyunca canlı maç anlatımını ve istatistiklerini takip edebilmek mümkündür.

SPORTİNG LİZBON-BJK MAÇI CANLI TAKİP

Sporting Lizbon-Beşiktaş Maçı CBC Sport'tan Canlı

Azerspace üzerinden yayın yapan Azerbaycan kanalı CBC Sport, Beşiktaş'ın Sporting Lizbon ile deplasmanda oynayacağı maçı şifresiz yayınlayacağını duyurdu. Belli bazı ayarlamalar yapılarak Türkiye'den de izlenebilen kanal, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nden birçok maçı da yayınlıyor. CBC Sport'un Türkiye'den nasıl izlenebileceğine dair daha önce paylaştığımız makaleyi okumak için aşağıdaki linke tklayabilirsiniz.

SPORTİNG LİZBON-BJK MAÇI CBC SPORT İZLE

Beşiktaş Siftah Peşinde

Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı futbolla olmasa da maç sonuçları itibarıyla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, grupta şu ana dek çıktığı 3 maçtan da puan çıkaramadı. İlk hafta sahasında Dortmund’a 2-1 kaybeden temsilcimiz, gruptaki ikinci maçında Ajax’a 2-0 teslim olmuştu. Beşiktaş, Sporting Lizbon ile Vodafone Park’ta oynanan müsabakada ise rakibine 4-1 kaybetmişti. Hem bu yenilginin rövanşını almak hem de azalan umutlarını canlandırmak isteyen Beşiktaş, geçtiğimiz hafta sonu Hatay deplasmanında 3 puan bıraktı. Lider Trabzonspor’un 7 puan gerisine düşen İstanbul ekibinde sakat oyuncular, istikrarsızlığın en önemli nedenlerinden biri olarak görülüyor.

Sporting Lizbon İlk İki Sırayı Hedefliyor

Sporting Lizbon Görsel

Portekiz’in güçlü ekibi Sporting Lizbon, İstanbul’da Beşiktaş ile yapacağı maç öncesinde temsilcimizle aynı kaderi paylaşıyordu. 2 maçta 0 puan aldıktan sonra İstanbul’da Beşiktaş’ı 4 golle ve iyi bir futbolla geçen Sporting Lizbon, bu galibiyetle beraber grupta yeniden iddialı duruma geldi. Lizbon ekibi, bu maçı kazanıp Dortmund’un Ajax’a kaybetmesini bekleyecek. 3 maç sonunda 5 gol atıp kalesinde 7 gol gören Portekiz takımı, kendi liginde de Porto ile beraber yenilgisizliğini sürdürüyor. Sporting Lizbon, son olarak cumartesi günü bu sahada oynadığı maçta Guimaraes’i 1-0 ile geçti

Her İki Takımın Eksikleri

Portekiz’e toplamda 20 kişilik bir kafileyle uçan Beşiktaş, takımın oldukça önemli isimlerini İstanbul’da bırakmak zorunda kaldı. Bu isimler arasında sakatlıkları süren Georges-Kevin N'Koudou, Michy Batshuayi, Domagoj Vida ve Miralem Pjanic, ön plana çıkıyor. Kendi sahasında ortaya son derece etkili performanslar koyabilen Sporting Lizbon takımında ise bu maç öncesinde forvet Tiago Tomas’ın sakatlığı nedeniyle oynaması beklenmiyor.

Sporting Lizbon-BJK 11'ler

Zorlu mücadeleye 1 saatten azkaldı. Takımların 11'leri açıklandı. Buna göre ekipler sahaya şu kadrolarla çıkacak:
Sporting Lizbon: Adan, Porro, Coates, Inacio, Feddal, Reis, Palhinha, Nunes, Sarabia, Gonçalves, Paulinho
Beşiktaş: Ersin, Necip, Montero, Welinton, Rıdvan, Josef, Atiba, Mehmet Topal, Ghezzal, Kenan, Larin