Canelo Alvarez-Caleb Plant Unvan Maçı S Sport Plus’ta

03.11.2021 - 14:44

Canelo Alvarez-Caleb Plant Unvan Maçı S Sport Plus’ta

Süper orta sıklet unvan maçında Meksikalı boksör Canelo Alvarez ile Amerikalı boksör Caleb Plant kozlarını paylaşacak. Bu keyifli mücadele 7 Kasım Pazar 06.00’da sadece S Sport Plus platformunda olacak.

Birçok farklı spor organizasyonundan önemli müsabakaları naklen yayınlayan S Sport Plus, süper orta sıklette unvan maçını boks tutkunlarıyla buluşturacağını açıkladı. Canelo Alvarez ile Caleb Plant arasındaki bu keyifli müsabakayı Pazar 06.00’dan itibaren S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Canelo Alvarez-Caleb Plant arasındaki bu keyifli müsabakayı kesintisiz olarak izlemek ve S Sport Plus ayrıcalıklarından yararlanmak için buraya tıklayın.

Basın Toplantısında Gergin Anlar


Yaklaşık 1.5 ay önce maçın tanıtımı için basın karşısına geçen Canelo Alvarez ile Caleb Plant’ın ilk karşılaşmaları beklenildiği gibi gergin geçti. Alvarez önce Plant’ı itti. Ardından Plant’ın yumruğunu savurup, kendisine yumruk attı. Bu anlar Showtime Boxing Twitter hesabından paylaşıldı.





Canelo Alvarez Gerginlik Hakkında Konuştu


Basın toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Canelo Alvarez, gerginliğin sebebini açıkladı. Plant’in ailesine küfür ettiğini ve bu yüzden onu ittiğini belirten Alvarez, şu ifadeleri kullandı:

Beni rahatsız eden şey aileme hakaretler etmesiydi. Bizim için aile çok şey ifade ediyor. Meksikalılar için çok şey ifade ediyor. Benim için çizgiyi aştı ve bu yüzden onu ittim.

Canelo Alvarez  karşılaşma hakkında da şu şekilde konuştu:

İlk raunt onun stili nedeniyle zor olacak ama ben bu stili nasıl yıkacağımı biliyorum. Belki beş raunttan sonra işlerimi yapacağım. Plant müsabakası mirasım için çok şey ifade ediyor. Bu dövüş bizim için, benim için, Meksika için, hayranlarım ve takımım için gerçekten önemli çünkü tartışmasız şampiyon olan ilk Meksikalı Latin Amerikalı dövüşçü olacağım. Onu kimin eğittiği umurumda değil. Onunla ringde olacağım ve işlerimi yapacağım. Daha fazla deneyimim ve becerim var, bunu göstereceğim.



Süper orta sıklette Canelo Alvarez ile Caleb Plant kapışması başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından dev organizasyonları S Sport Plus ile izlemek için buraya tıklayın.