2021/22 Euroleague 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

02.11.2021 - 14:41

2021/22 Euroleague 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 8’inci haftasında beIN Sports’un şifresiz yayınlayacağı mücadele belli oldu. Cuma günü 20.30’daki Anadolu Efes-Zenit mücadelesini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

Euroleague’de her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan beIN Sports, 8’inci haftanın programını açıkladı. 8’inci haftada Anadolu Efes-Zenit mücadelesi, şifresiz olarak yayınlanacak. Bu karşılaşmayı, Cuma 20.30’dan itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes Zalgiris Galibiyetiyle Nefes Aldı


Sezona kötü bir başlangıç yapan Anadolu Efes, çift maç haftasında önce Panathinaikos’a konuk oldu. Mücadeleyi farklı kaybeden temsilcimiz, çift maç haftasının ikinci ayağında Zalgiris Kaunas’ı konuk etti.

Bu sezon beklentilerin bir hayli altında kalan Anadolu Efes, Zalgiris Kaunas’ı farklı geçerek sezonun ikinci galibiyetini elde etti. Play-off hattına biraz daha yaklaşmak isteyen Anadolu Efes’te hedef, Zenit karşısında da galip gelmek.

Zenit Baskonia’yı Farklı Geçti


Çift maç haftasını ikide bir ile geçiren takımlardan biri de Zenit’ti. İki mücadeleyi de kendi evinde oynayan Zenit, ilk olarak Real Madrid’e kaybetti. Çift maç haftasının ikinci ayağında rakip Baskonia’ydı.

Baskonia önünde farklı galip gelen Zenit, geçtiğimiz sezon bıraktığı yerden devam ediyor. 7 haftası geride kalan Euroleague’de 4 galibiyet alan Zenit, Anadolu Efes’i de geçerek haftayı play-off potası içerisinde bitirmeyi hedefliyor.


Geçtiğimiz Sezon İki Maçı da Kazanan Zenit


Geçtiğimiz sezon iki kez karşılaşan Anadolu Efes ile Zenit arasındaki mücadelelerde galip gelen taraf Rusya temsilcisi Zenit olmuştu. İstanbul’da 73-69, Rusya’da ise 85-78 kazanan Zenit, bu sezon da temsilcimiz önünde galip gelmek istiyor.

Sezona kötü başlayan ama son Zalgiris Kaunas maçıyla birlikte toparlama emareleri gösteren Anadolu Efes ile bu sezon yine play-offta yer alması beklenen Zenit arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cuma günü 20.30’dan itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.