2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

01.11.2021 - 16:40

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde 7’nci haftanın programı belli oldu. 7’nci haftada Cumartesi 13.00’teki Gaziantep Basket-Galatasaray NEF ve Pazar 20.15’teki Anadolu Efes-Türk Telekom karşılaşmaları şifresiz olarak TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan 7’nci hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta iki mücadeleyi şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşturan TRT Spor Yıldız, haftanın programını geçtiğimiz saatlerde açıkladı. Cumartesi 13.00’teki Gaziantep Basket-Galatasaray NEF ile Pazar 20.15’teki Anadolu Efes-Türk Telekom mücadelesi şifresiz olarak TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

Gaziantep Basket İki Haftadır Kaybediyor


Lige 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle başlayan Gaziantep Basket, iki haftadır parkeden mağlubiyetle ayrılıyor. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Beko’ya ilk yarıda karşılık verebilen Gaziantep Basket, mücadeleyi 102-80 kaybetti. Üst üste iki mağlubiyet alan Gaziantep Basket’te hedef kötü gidişatı Galatasaray NEF önünde sona erdirmek.

Galatasaray NEF ise Bahçeşehir Koleji mağlubiyeti sonrasında ligde çıktığı iki maçı da kazanmayı başardı. Önce Anadolu Efes’i mağlup eden Galatasaray NEF, geçtiğimiz hafta Bursaspor engelini aştı. Ligde 6 haftada 4 galibiyet alan Galatasaray NEF, zorlu Gaziantep deplasmanından galibiyet çıkarmayı hedefliyor.

Ligin iddialı ekiplerinden Gaziantep Basket ile bu sezon tempolu basketbol oynayarak dikkat çeken Galatasaray NEF arasındaki keyifli mücadeleyi, Cumartesi 13.00’ten itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes Ritim Bulamadı


Geçtiğimiz hafta Tofaş deplasmanında 13 sayı farkla galip gelen Anadolu Efes, henüz beklenen form düzeyine ulaşamadı. Tofaş karşısında da zorlanana Anadolu Efes, 6 hafta sonunda 4 galibiyetle 3’üncü sırada yer alıyor. 

Türk Telekom ise ligde istediği oyunu parkeye yansıtamıyor. Sadece 2 galibiyet alabilen Türk Telekom, ligde artık hata yapmak istemiyor. Geçtiğimiz hafta Bahçeşehir Koleji’ne mağlup olan Türk Telekom, Anadolu Efes deplasmanında sürpriz peşinde olacak.

Şampiyonluk adaylarından Anadolu Efes ile sezona iyi bir başlangıç yapamayan Türk Telekom arasındaki bu mücadeleyi, Pazar 20.15’ten itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.