CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Gaziantep FK beIN Maç Linki

31.10.2021 - 15:03

CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Gaziantep FK beIN Maç Linki

Türkiye Süper Ligi’nin 11’inci haftasında Galatasaray kendi sahasında Gaziantep FK’yi ağırlıyor. Beşiktaş maçında son dakikalarda kaçan penaltıyla beraberlik fırsatını tepen sarı kırmızılı ekip, bu maçla beraber yeni bir seriye başlamak istiyor. Galatasaray Gaziantep müsabakasını ekran karşısında izlemek isteyenler; Galatasaray Gaziantep maç izle, Galatasaray Gaziantep canlı maç izle, GS maçı izle, GS Gaziantep izle, Galatasaray Gaziantep maçı şifresiz, Galatasaray maçı şifresiz, Türkiye Süper Ligi maç izle, Galatasaray maç linki, Bein Sports ücretsiz izle, bedava Galatasaray Gaziantep maçı, online maç izle gibi arama sonuçlarından bir karşılık umuyor. Tüm canlı yayın detaylarını derlediğimiz içeriğimiz sizlerle!

GALATASARAY-GAZİANTEP FK MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray Gaziantep FK İzleme Linki! Haftanın sonucu en çok merak edilen müsabakalarından biri olan Galatasaray Gaziantep FK maçı, bugün saat 19.00’da NEF Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma, Türkiye Süper Ligi’nin uzun zamandan bu yana yasal yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalında olacak. ülkemizde maçı, yasal düzeyde başka bir kanal üzerinden izlemek mümkün değildir.

Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Canlı Takip

Galatasaray’ın zirve yarışından kopmamak adına yeniden seri galibiyetler almaya ihtiyacı var. Lider Trabzonspor’un kazandığı haftada Galatasaray, 3 puana odaklanmış durumda. Galatasaray’ın kendi sahasındaki bu zorlu sınavını canlı olarak izleme şansınız bulunmuyorsa, yayıncı kuruluşun resmi sitesinde yer alan maç anlatımlarını takip edebilirsiniz. Öte yandan GS TV’de yer alan “90 Dakika” programı da maç heyecanını size son ana kadar yaşatacaktır.

GALATASARAY-GAZİANTEP FK MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray’ın Serisi Derbide Bozuldu

Galatasaray’ın 3 maçlık galibiyet serisi, geçtiğimiz hafta Beşiktaş karşısında bozuldu. Maçı kaybetmesine rağmen oyunun içinde kalmayı başaran sarı kırmızılı ekip, Gaziantep FK maçı ile beraber bu yenilgiyi unutturmak istiyor. Fatih Terim’in öğrencileri derbi öncesinde, Avrupa ve Süper Lig’de oldukça formda bir dönemden geçiyordu. Bir maç eksiği ile liderin 10 puan gerisinde olan İstanbul ekibi, 10 maç sonunda 15 gol atıp 14 gol yedi.

Gaziantep FK Deplasmanlarda Etkisiz

GS Antep Maç Görseli

Erol Bulut’un önderliğinde bu sene üst sıraları hedefleyen Gaziantep FK, istikrarsız bir görüntü çiziyor. En son hafta, sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Gaziantep temsilcisi, özellikle deplasmanlarda oldukça zorlanıyor. Şu ana dek Gaziantep FK’nin deplasmanlarda tek bir galibiyeti dahi yok. Ligde Rizespor, Kasımpaşa ve Antalyaspor’un da benzer durumda olduğunu söyleyebiliriz. 12 puanla 12’nci sıradan kendine yer bulan kırmızı siyahlı ekip, Galatasaray ile son olarak 29 Ocak 2021 tarihinde karşı karşıya geldi. O karşılaşmadan sarı kırmızılılar 2-1’lik skorla galip gelmeyi başardı.

Cezalı ve Sakat Oyuncular

Galatasaray ve Gaziantep FK’yi karşı karşıya getirecek olan müsabaka öncesinde her iki takımın sakat ve cezalı oyuncularına göz atalım. Deplasman ekibinde Pawel Olkowski ve Hamza Mendyl’nin sakatlıklarından dolayı bu maçın kadrosunda olmaları beklenmiyor. Öte yandan Brezilyalı Jefferson’un durumu belirsizliğini koruyor. Galatsaray’da ise Arda Turan ve Sacha Boey, bu müsabakada sakatlıklarından ötürü takımlarına destek olamayacak isimler. Ayrıca Taylan Antalyalı, maç öncesinde sarı kart sınırında yer alıyor.

Galatassaray Gaziantep Maç 11'leri

Karşılaşmanın başlamasına dakiakalar kala takımlar maç 11'lerini sosyal medya üzerinden açıkladı. Fatih Terim ile Erol Bulut'un 11 tercihleri belli oldu. Buna göre takımlar sahaya şu kadrolarla çıkacak:

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Van Aanholt, Kerem, Morutan, Berkan, Nelsson, Cicaldau, Marcao, Barış, Halil
Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Tosca, Muhammet Demir, Ertuğrul, Oğuz, Doğan, Caulker, Maxim, Merkel, Dicko