CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Gaziantep Tivibu Spor 2 Maç Linki

31.10.2021 - 11:47

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Gaziantep Tivibu Spor 2 Maç Linki

Fenerbahçe Beko ve Gaziantep Basket, ING Basketbol Süper Ligi’nin 6’ncı haftasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Bugün saat 15.30’da başlayacak müsabaka öncesi basketbol severler, maçı canlı izlemek adına popüler arama sonuçlarına yöneliyor. Fenerbahçe Beko-Gaziantep Basket karşılaşması öncesinde maçı canlı olarak izlemek isteyenler; Fenerbahçe Gaziantep maç izle, Fenerbahçe Gaziantep canlı maç izle, Fener maçı izle, ücretsiz Tivibu 2 izle, ING Basketbol Ligi şifresiz izle, online maç izle, bedava maç linki, basketbol linkleri, ücretsiz Fenerbahçe Beko maçı izle, Fenerbahçe Beko Gaziantep maçı canlı izle gibi aramalara ağırlık vermiş durumda.

FENERBAHÇE BEKO-GAZİANTEP BASKET MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

FB Antep Maç Görseli

Fenerbahçe-Gaziantep Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Gaziantep Basket İzleme Linki  Eurolig’de istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe Beko, teselliyi ligde arıyor. Fenerbahçe Beko, favori olarak çıktığı müsabakayı kazanarak moral bulmak istiyor. Maç, ING Basketbol Süper Ligi’nin resmi yayıncısı olan Tivibu Spor 2 kanalında olacak.

Fenerbahçe-Gaziantep Maçı Takip

Hafta sonunu keyifli bir basketbol maçıyla taçlandırmak isteyenler, Fenerbahçe Beko Gaziantep Basket maçını tercih edebilecek. Müsabakayı canlı olarak izleme şansı bulamayanlar, sorunsuz bir şekilde TBF’nin resmi sayfasını değerlendirebilir. Burada maça dair tüm canlı yayın istatistiklerini ve detaylarını bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-GAZİANTEP BASKET MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE GAZİANTEP MAÇI FB TV İZLE

Fenerbahçe Eurolig’de Yine Kayıp

Fenerbahçe Beko, büyük umutlarla girdiği çift maç haftasından eli boş döndü. Skorlar her ne kadar hayal kırıklığı yaratsa da maç içi dinamiklerin oldukça umut verici olduğu söylenebilir. Her iki maçı da son saniyelerde gelen basketlerle kaybeden temsilcimiz, savunma performansıyla buraları ne kadar iyi oynayabileceğini gösterdi. Yunanistan’daki müsabakada takımın eski oyun kurucusu Kostas Sloukas, inanılmaz bir motivasyonla oynadı ve takımı galibiyete taşıyan isim oldu.  Eurolig’te çok zorlu bir fikstürden geçen Fenerbahçe Beko’nun Gaziantep Basket karşısında yine rotasyon yapması bekleniyor. Sarı lacivertli ekip şu ana dek çıktığı 5 karşılaşmanın 4 tanesini kazandı. İstanbul temsilcisi, Pınar Karşıyaka ile liderliği paylaşıyor.

Gaziantep Basket Fenerbahçe’ye Ters Geliyor

Gaziantep Basket

Gaziantep Basketbol, ING Basketbol Süper Lig’de 5 maç sonunda 3 galibiyet ve 2 yenilgi aldı. Kendini 5 haftanın sonunda ilk 8 potasına atmayı başaran Gaziantep temsilcisi, son hafta Pınar Karşıyaka’ya kendi sahasında 67-76 kaybetti. Tutku Açık’ın önderliğinde şu ana dek etkileyici bir performans gösteren Gaziantep Basket, son dönemde Fenerbahçe Beko’ya ters gelen ekiplerden. Kırmızı siyahlı ekip, son 3 resmi maçın 2 tanesinde güçlü rakibini yenme başarısı gösterdi.  

Danilo Barthel Yine Yok

Fenerbahçe Beko’da Alman forvet Danilo Barthel’in sakatlığı devam ediyor. Barthel, sakatlığından dolayı bu sene takımın oynadığı birçok maçı kaçırdı. En son Bahçeşehir Koleji maçında süre alan yıldız oyuncu, üst üste 8’inci resmi maçı da kaçırmış olacak. Öte yandan Fenerbahçe Beko’nun önemli oyuncularından Dyshawn Pierre de Gaziantep Basket maçında forma şansı bulamayacak. Olympiakos maçında hafif bir sakatlık geçiren oyuncu, CSKA maçı öncesinde riske edilmeyecek.

Fenerbahçe Beko'nun Gaziantep Kadrosu

 Fenerbahçe Beko'nun Gaziantep Basket maçına çıkacağı kadro ve dinleddirilecek yabancılar belli oldu. Takımın yıldızı Nando De Colo ile Devin Booker ve Dyshawn Pierre, bu maçta Djordjevic tarafından dinledirilecek. Barthel ise zaten sakatlığından dolayı oynayacak durumda değil. Buna göre Fenerbahçe'nin Gaziantep kadrosu şöyle şekillendi: Metecan Birsen, Şehmus Hazer, Marial Shayok, İsmet Akpınar, Ekrem Sancaklı, Melih Mahmutoğlu, Tarık Biberovic, Pierria Henry, Marko Guduric, Jan Vesely, Achille Polonara, Ahmet Düverioğlu