CANLI MAÇ İZLE Hatayspor-Beşiktaş beIN Maç Linki

30.10.2021 - 12:07

CANLI MAÇ İZLE Hatayspor-Beşiktaş beIN Maç Linki

Galatasaray derbisini kazanarak taraftarıyla bütünleşen Beşiktaş, bu önemli galibiyeti daha da anlamlı kılmak adına Hatayspor engelini geçmek istiyor. Bu sezon müthiş performansıyla göz dolduran Hatayspor ile Beşiktaş’ı karşı karşıya getirecek olan müsabakayı canlı olarak izlemek isteyen futbol severler arasında, şu arama sonuçlarının popüler olduğunu görüyoruz: Hatayspor Beşiktaş maç izle, Hatayspor Beşiktaş canlı maç izle, Hatayspor Beşiktaş şifresiz izle, Beşiktaş Bein izle, Türkiye Süer Ligi ücretsiz izle, Hatayspor Beşiktaş maçı linki, Beinsports şifresiz ve canlı maç izle. En doğru ve güvenilir kaynaklardan canlı yayın detaylarını almak isteyen futbol severler, içeriğimizin devamını okuyabilir.

HATAYSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Hatay BJK Maç Görsel

Hatayspor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Hatayspor-Beşiktaş İzleme Linki! Şampiyonlar Ligi nedeniyle lige motive olmakta zorlanan ve üst üste puan kayıpları yaşayan Beşiktaş, Galatasaray galibiyeti ile önemli bir moral kazandı. Haftanın sonucu en çok merakla beklenen maçlarından biri olarak öne çıkan Hatayspor Beşiktaş maçı, ligin resmi yayıncı kuruluşu olan beIN Sports HD 1 kanalından ekranlara gelecek.

Hatayspor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Zirve yarışını ilgilendiren müsabaka, Antakya Atatürk Stadyumu’nda bugün saat 16.30’da başlayacak. Karşılaşmayı beIN Sports HD 1 kanalından izleme olanağı bulamayacak olan kişiler, yayıncı kuruluşun ya da Beşiktaş kulübü resmi web sitesinin “Maç Merkezi” adlı bölümlerini mercek altına alabilir.

HATAYSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş’ın Gol Yeme Sorunu Sürüyor

Beşiktaş Hatay Maçı Antrenman

Süper Lig’in geçen sezonki şampiyonu Beşiktaş, bu sezona tam olarak istediği başlangıcı yapamadı. Özellikle Avrupa arenasında 3’te 0 çeken kara kartallar, artık yavaş yavaş kendini lige odaklamak istiyor. Galatasaray maçında önemli bir geri dönüşe imza atan ve sahadan 2-1 galip ayrılan Beşiktaş, puanını 20’ye yükseltti. Trabzonspor’u takip etmeye devam etmeye kararlı görünen İstanbul ekibi, Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta kalesinde gol gördü. Deplasman karnesi bu sene pek güven vermeyen siyah beyazlılar, buradaki son maçta sahadan 2-2 beraberlik ile ayrılmıştı. İstanbul’daki maçta ise rakibine tam 7 gol atmayı başarmıştı.

Hatayspor Ligin Sürpriz Ekibi

Süper Lig’e geçen sezon yükselen ve hemen fark yaratmayı başaran Hatayspor, bu başarının tesadüf olmadığını bu sezonki performansıyla da kanıtlıyor. Lider Trabzonspor’un hemen bir basamak altında yer alan güney temsilcisi, 10 haftada 20 puan toplamayı bildi. Ligin en az gol yiyen ekibi olması, Hatayspor’a dair en çarpıcı istatistiklerden biri olarak öne çıkıyor. Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, son şampiyon karşısında kazanarak lider Trabzonspor’u takibini sürdürmek istiyor. Hatayspor, bu sezon Antakya Atatürk Stadyumu’nda yalnızca Fenerbahçe’ye yenildi. .

Beşiktaş’ın Kadrosu Açıklandı

Beşiktaş, resmi sitesi üzerinden Hatayspor maç kadrosunu açıkladı. Bu listede oldukça önemli eksikler hemen dikkat çekti.  Kenan Karaman ve Mehmet Topal’ın sakatlıklarından dolayı zaten bu maçta olması beklenmiyordu. Fakat Pjanic, Josef ve N'Koudou’nun sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almaması, Beşiktaş taraftarını bu zorlu müsabaka öncesinde endişelendirdi. N'Sakala ise yabancı sınırına takıldığı için kadroya dahil edilmedi. Müsabaka öncesinde ev sahibi Hatayspor’da ise Isaac Sackey ve Onur Ergün dışında çok önemli bir eksik bulunmuyor.

Hatay-Beşiktaş Maç 11'leri

Maçın başlamasına dakikalar kala takımlar 11'lerini açıkladı. Sosyal medya hesaplarından yapılan bilgilendirmeye göre ekipler sahaya şu kadrolarla çıkacak:

Hatayspor: Munir, Kamil Ahmet, Fatih, Burak, Samuel, Ruben, Mehdi, Ayoub, Traore, Saba, Diouf
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Necip, Montero, Umut, Atiba, Teixeira, Ghezzal, Larin, Batshuayi