CANLI MAÇ İZLE PSG-Lille BEIN MAÇ LİNKİ

29.10.2021 - 18:15

CANLI MAÇ İZLE PSG-Lille BEIN MAÇ LİNKİ

Dünyaca ünlü yıldızları aynı çatıda toplamayı başaran PSG, hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Fransa Ligue 1’de başarılı bir sezon geçiriyor. Lider PSG, bu hafta son şampiyon Lille takımını sahasında ağırlayacak. Türkiye saati ile bugün 22.00’da başlayacak olan müsabakayı canlı izlemek isteyen futbol severlerin en popüler aramaları şu şekilde: Lille maç izle, PSG Lille maç izle, PSG Lille canlı maç izle, PSG Lille şifresiz izle, Fransa Ligue 1 ücretsiz izle, PSG ücretsiz maç linki, beIN Sports 2 canlı maç yayını, beIN izle, canlı beIN izle. Parc des Princes’te oynanacak olan müsabakaya dair tüm canlı yayın detaylarını sizler için derledik.

PSG-LİLLE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

PSG Lille Görsel

PSG-Lille Maçı Canlı Yayın Linki

PSG Lille İzleme Linki! Messi’nin de katılımıyla beraber bu sene özlenen Şampiyonlar Ligi başarısını elde etmek isteyen başkent ekibi, Fransa Ligue 1’de de oldukça iştahlı görünüyor. Son şampiyon karşısında PSG’nin süper star oyuncularının nasıl bir performans ortaya koyacağını merak ediyorsanız, Fransa Ligi’nin yasal yayıncısı olan beIN Sports 2 kanalından müsabakayı izleyebilirsiniz.

PSG-Lille Maçı Canlı Takip

Milli oyuncularımızdan dolayı Lille maçlarına, tıpkı geçe sene olduğu gibi bu sene de yoğun bir ilgi söz konusu. Fransa Ligi’nde haftanın en zorlu müsabakası olan PSG-Lille maçını izleme şansı bulamayan futbol severler, yayıncı kuruluşun “Maç Merkezi” hizmetinden yararlanır. Maçın başlaması ile beraber aktif olan bu bölümde, maçın tüm heyecanını yaşayabilir ve istatistikleri anlık olarak takip edebilirsiniz.

PSG-LİLLE MAÇI CANLI TAKİP

PSG 10 Kişiyle Direndi

Fransa Ligue 1’da 11 hafta geride kalırken, beklenildiği gibi PSG, liderliği hiç kimselere kaptırmadı. Şu ana dek 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgilik bir performans sergileyen yıldızlar topluluğu, 24 gol atarken kalesinde 10 gol gördü. Fransız oyuncu Mbappe, ligde attığı 5 gol ve 4 asistle takımın hücum yükünde önemli bir paya sahip. PSG, geçtiğimiz hafta zorlu Marsilya deplasmanında uzun süre bir kişi eksik oynamasına rağmen, rakibine teslim olmadı. Son 2 resmi müsabakada PSG, rakibine yenilmekten kurtulamadı.

Lille Geçen Sezonu Arıyor

Burak Yılmaz Lille

Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı’nın formasını giydiği Lille takımı, geçtiğimiz sezonki başarısını deyim yerindeyse mumla arıyor. Milli aradan sonra beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremeyen son şampiyon, 11 maçtan sadece 4 galibiyet çıkarabildi. Özellikle gol yollarında oldukça zorlanan ekipte, bu olumsuz tabloya rağmen 7 gol atabilen Jonathan David’in performansı umut vadediyor. Alınan bu istikrarsız sonuçlardan sonra teknik adam Jocelyn Gourvennec’in tahtı ciddi anlamda sallanmaya başlıyor. Lille geçtiğimiz hafta sahasında Brest ile 1-1 berabere kaldı.  

Sakat ve Cezalı Oyuncular

Milli oyuncularımız Burak Yılmaz ve Zeki Çelik’in çok büyük olasılıkla ilk 11’de başlayacağı belirtilen PSG-Lille müsabakası öncesinde sakat oyuncuların durumları da netleşmeye başladı. Lille ekibinde maç öncesi Botman ve Jardim’in sakatlık problemleri devam ediyor. Benjamin Andre ise sarı kart cezalısı. Ev sahibinde ise Marsilya karşısında kırmızı kart gören Hakimi, bu maçta takımını yalnız bırakacak. Öte yandan PSG’de Sergio Ramos, Sergio Rico, Leoandro Paredes gibi oyuncuların da sakatlık problemleri devam ediyor.

PSG Lille 11'ler

Takımların 11'leri belli oldu. Buna göre dev maçta takımlar sahaya şu kadrolarla çıkacak:

PSG: Donnarumma, Bernat, Kimpembe, Marquinhos, Kehrer, Gueye, Danilo, Wijnaldum, Neymar, Messi, Di Maria
Lille: Grbic, Reinildo, Tiago Djalo, Fonte, Zeki Çelik, Xeka, Sanches, Bamba, Ikone, Burak Yılmaz, David