CANLI MAÇ İZLE Konyaspor-Fenerbahçe beIN Maç Linki

30.10.2021 - 15:06

CANLI MAÇ İZLE Konyaspor-Fenerbahçe beIN Maç Linki

Türkiye Süper Ligi’nin11’inci haftasında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu, son derece zorlu bir müsabakaya sahne oluyor. Ligde formsuz bir dönemden geçen Fenerbahçe, bu sene sadece tek bir yenilgisi olan Konyaspor ile karşılaşıyor. Bu heyecan dolu müsabakaya ekran başından şahitlik etmek isteyen futbol severler; Konyaspor Fenerbahçe maçı izle, Konyaspor Fenerbahçe canlı maç izle, Konya Fener maç izle, Konya FB canlı yayın, Fener maçı izle, FB maçı link, şifresiz beIN izle, bedava link, Türkiye Ligi ücretsiz izle, Fenerbahçe maçı şifresiz, canlı maç izle, Konyaspor Fenerbahçe maçı linkleri gibi aramalara öncelik veriyor. Konyaspor Fenerbahçe maçı ile ilgili bütün canlı yayın detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

KONYASPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Konya FB Görsel

Konyaspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Konyaspor Fenerbahçe İzleme Linki! Fenerbahçe’nin Konyaspor deplasmanındaki zorlu sınavı bugün saat 19.00’da başlayacak. Konyaspor taraftarının biletlere yoğun bir ilgisiz söz konusu. Maçı ekran başından izlemek isteyenler için tek alternatif, Türkiye Süper Ligi’nin yasal yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalı.

Konyaspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Oldukça heyecanlı geçmesi ön görülen Konyaspor Fenerbahçe maçı, özellikle deplasman ekibinin lige yeniden tutunması adına son derece kritik bir rol oynayacak. Karşılaşmayı beIN Sports HD 1 kanalı üzerinden izleyemeyecek olan futbol severler için Fenerbahçe’nin kulüp televizyonu iyi bir alternatif olarak görünüyor. Canlı maç anlatımı ve istatistiklerin yer aldığı “Maç Havası” programı dışında, yayıncı kuruluşun resmi sayfasındaki “Maç Merkezi” bölümünü de takip etmeniz mümkündür.

KONYASPOR- FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI FB TV İZLE

Fenerbahçe’de Düşüş Sürüyor

Vitor Pereira

Oynadığı 10 maç sonunda 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alan Fenerbahçe, Konyaspor maçı öncesinde 19 puanla 5’inci basamakta yer alıyor. İşlerin son haftalarda hiç de yolunda gitmediği sarı lacivertli ekip; önce Trabzonspor’a deplasmanda 3-1, sonrasında ise Alanyaspor’a sahasında 2-1 kaybetti. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi’nde de Antwerp ile 2-2 berabere kalan İstanbul temsilcisi, bu sonuçlarla galibiyet hasretini toplamda 3 maça çıkarmış oldu. Bu maç öncesinde Osayi Samuel kart cezalısı durumunda. Takımın yıldız oyuncusu Mesut Özil, ağrılarının artması nedeniyle maç kadrosuna dahil edilmedi. Ayrıca Mert Hakan Yandaş ve Serdar Aziz’in de sakatlığı devam ediyor.

Konyaspor İç Sahada Kaybetmedi

Konyaspor şu ana dek ortaya koyduğu performansla kolay teslim olmayacak bir ekip olduğunu gösterdi. Ligin en az yenilgi alan iki takımından biri olan Konyaspor, 10 hafta sonunda 17 puanla 7’inci basamakta kendine yer buldu. Aynı zamanda ligin en iyi 2’nci savunma takımı olan Konyaspor, 10 haftalık periyotta kalesinde sadece 9 gol gördü. Konya ekibi, tek yenilgisini Galatasaray deplasmanında aldı. İlhan Palut’un öğrencileri, geçtiğimiz hafta bu sahada Kayserispor’u 2-0 ile geçmeyi bildi. Yeşil beyazlılarda Amir Hadziahmetovic ve Guilherme Sitya’nın sakatlıklarından dolayı oynamaları beklenmiyor.

İki Takım Arasındaki Maçlar

Fenerbahçe ve Konyaspor arasındaki 41’inci randevu öncesinde sarı lacivertli ekibin bariz üstünlüğü dikkat çekiyor. Fenerbahçe şu ana dek oynanan maçların 31 tanesinde galip geldi. İki takım arasındaki maçların sadece 3 tanesinden beraberlik sonucu çıktı. Konyaspor ise İstanbul temsilcisine karşı toplamda 6 defa galip gelme başarısı gösterdi. Bu iki ekip arasındaki ilk resmi müsabaka, 1988-1989 sezonunda oynandı. Geçen sezon bu sahada oynanan maçı ise Fenerbahçe 3-0 kazanmıştı.

Konyaspor Fenerbahçe Maç 11'leri

Konyaspor'un Fenerbahçe'yi misafir edeceği maçın başlamasına dakikalar kala takımların 11'leri belli oldu. Her iki takım da maç kadrolarını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Buna göre takımlar sahaya şu 11'ler ile çıkacak:

Konyaspor: Sehic, Ahmet Çalık, Guilherme Sitya, Abdülkerim Bardakçı, Skubic, Oğulcan, Soner, Bytyqi, Endri Çekici, Serdar Gürler, Cikalleshi,
Fenerbahçe: Altay, Szalai, Kim-Min Jae, Tisserand, Nazım, Gustavo, Ferdi, Zajc, Pelkas, Rossi, Valencia