İskoçya Premiership 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

29.10.2021 - 18:05

İskoçya Premiership 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

İskoçya Premiership 12’nci haftasında Uçankuş TV ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Pazar günü 15.00’teki Motherwell-Rangers mücadelesini, şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Sezon başında Eredivisie, son haftalarda ise İskoçya Premiership karşılaşmalarını ekranlara getiren Uçankuş TV, haftanın programını açıkladı. Hafta içi Hibernian-Celtic karşılaşmasını yayınlayan Uçankuş TV, hafta sonu Motherwell-Rangers mücadelesini şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturacak. Karşılaşmayı Pazar 15.00’ten itibaren Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Motherwell 4 Haftadır Galip Gelemiyor


Ligde üst sıralarda olması beklenen Motherwell, sezona iyi bir başlangıç yapmasının ardından son haftalarda düşüşe geçti. Oynadığı son 4 maçı kazanamayan Motherwell, bu maçlardan sadece 1 puan çıkarabildi.

Hafta içi St Mirren’i konuk eden Motherwell, 2 farklı öne geçtiği maçta yine skoru koruyamadı. Geride kalan 11 haftada 15 puan toplayan Motherwell, güçlü Rangers önünde galip gelerek puanını 18’e yükseltme hesapları yapıyor.

Rangers 1 Puanı Kurtardı
Son yılların en çekişmeli İskoçya Premiership sezonunda lider Rangers, hafta içi Aberdeen’i konuk etti. Karşılaşmanın başında 2 farklı geri düşen Rangers, son dakikalarda bulduğu penaltı golüyle 1 puanı kurtardı.

Geçtiğimiz sezonki oyununun uzağında bir oyun oynayan Rangers, buna rağmen Celtic’in 2 puan önünde lider. Hataya tahammülü olmayan Rangers, Motherwell deplasmanından galibiyet çıkarmak istiyor.

Motherwell 6 Yıldır Rangers Önünde Kazanamıyor


Ligin iddialı ekiplerinden Motherwell, Rangers önünde en son 2015 yılında kazandı. Ligde Rangers karşısına çıktığı son 16 maçı da kazanamayan Motherwell, oynanan son iki maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı. İki ekibin birbirleriyle oynadıkları son 5 maçta toplam 16 gol atıldı.

Son 4 haftada sadece 1 puan toplayabilen Motherwell ile puan tablosunun zirvesinde yer almasına rağmen oyun olarak tatmin etmeyen Rangers arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Pazar günü 15.00’ten itibaren şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.