CANLI MAÇ İZLE Efes-Zalgiris BEIN MAÇ LİNKİ

29.10.2021 - 16:55

CANLI MAÇ İZLE Efes-Zalgiris BEIN MAÇ LİNKİ

Turkish Airlines Euroleague’in çift maç haftasına oldukça tatsız bir başlangıç yapan Anadolu Efes, Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas’ı sahasında ağırlıyor. Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki müsabaka, bugün saat 20.30’da başlayacak. THY Euroleague’in 7’nci hafta karşılaşmasını canlı olarak izlemek isteyen basketbol severler; Efes Zalgiris canlı maç izle, Efes Zalgiris maç izle, beIN izle, Efes Zalgiris maçı şifresiz izle, Eurolig canlı izle, Anadolu Efes ücretsiz link, bedava Bein Sports 3 izle, basketbol maç linki, online maç izle, Anadolu Efes Zalgiris Kaunas maçı link gibi arama sonuçlarına yoğunlaşmış durumda. Müsabakaya dair tüm canlı yayın detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

ANADOLU EFES-ZALGİRİS KAUNAS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Efes Zalgiris Maç Görseli

Efes-Zalgiris Maçı Canlı Yayın Linki

Anadolu Efes-Zalgiris Kaunas İzleme Linki! THY Euroleague’de işlerin hiç de yolunda gitmediği iki takım, İstanbul’da kozlarını paylaşıyor. Geçen senenin şampiyonu olan Anadolu Efes’in Zalgiris karşısındaki sınavı, ligin resmi yayıncısı olan beİN Sports 3 kanalında olacak. Dolayısıyla maçı izlemek adına Digiturk aboneliğinizin aktif olması şarttır. Bein Connect üyeliği olan kişiler müsabakayı online olarak izleyebilir.

Efes-Zalgiris Maçı Canlı Takip

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko’nun Eurolig maçları sırasıyla Bein Sports Haber kanalından şifresiz yayınlanıyor. Ligin 7’nci haftasında sıra Fenerbahçe Beko takımında olduğu için; Anadolu Efes taraftarları, takımlarının Zalgiris Kaunas karşısındaki performansını şifresiz bir şekilde izleyemeyecek. Bu durumda basketbol severler, Euroleague’nin resmi web sitesinden canlı maç istatistiklerini anlık olarak takip edebilecekler.

ANADOLU EFES-ZALGİRİS KAUNAS MAÇI CANLI TAKİP

Anadolu Efes’in Kabus Sezonu

Ligin son şampiyonu olan Anadolu Efes, tam anlamıyla kâbus gibi bir sezon başlangıcı yaptı. Kadroyu büyük ölçüde korumasına rağmen pek çok maçta sanki yeni kurulmuş bir takım gibi acemice hatalar yapan İstanbul ekibinde işler hiç de yolunda gitmiyor. 6 maç sonunda sadece 1 galibiyet alan Anadolu Efes, çarşamba günü Panathinaikos deplasmanında hiçbir varlık göstermedi ve salondan 95-69 gibi ağır bir yenilgi ile ayrıldı.

Zalgiris’in Galibiyeti Yok

Zalgiris

Zalgiris Kaunas da tıpkı Anadolu Efes gibi bu sezona büyük bir hayal kırıklığı ile başladı. Euroleague’nin şu ana dek galibiyet alamamış tek takımı olan Litvanya temsilcisi, Anadolu Efes ile beraber son 2 sırayı paylaşıyor. Skor üretimi noktasında oldukça cılız bir görüntü veren Zalgiris Kaunas, maç başına sadece 67 sayı ortalaması ile oynuyor. Takım, çift maç haftasının ilk ayağında Maccabi Tel Aviv’e İsrail’de 76-62 ile kaybetti. Bu sezon play-off yapması oldukça zor görünen ekipte, Joffrey Lauvergne’nin sakatlığı nedeniyle bu maçta oynanması beklenmiyor.

Simon Geri Döndü

Anadolu Efes’te bu sezona sakatlık problemleri ile başladı. Özellikle takımın en iyi iki oyuncusundan biri olarak kabul edilen Vasilije Micic’in sakatlığı takımı oldukça olumsuz etkiledi.  Micic’in bu maçta da kadroda olmayacağı bildirildi. Öte yandan James Anderson ve Bryant Dunston’ın da sakatlıkları devam ediyor. Sevindirici haber ise deneyimli oyuncu Krunoslav Simon’dan geldi. Uzun zaman sonra Yunanistan deplasmanında takımla beraber maça çıkma şansı bulan Hırvat oyuncu, 15 dakikada 9 asistlik bir katkı sundu.