CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Çaykur Rizespor BEIN MAÇ LİNKİ

29.10.2021 - 16:04

CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Çaykur Rizespor BEIN MAÇ LİNKİ

Türkiye Süper Ligi’nin lideri olan Trabsonspor, Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor’u sahasında ağırlıyor. Medical Park Stadyumu’ndaki müsabaka bugün saat 20.00’da başlayacak. Maçı ekran karşısında izlemek isteyen futbol tutkunları, ağırlıklı olarak şu arama sonuçlarına yöneliyor: Trabzonspor Rizespor maç izle, Trabzonspor Rizespor canlı maç izle, Trabzon Rize canlı yayın, Trabzon Rize izle, beIN izle, Trabzon maçı izle, şifresiz beIN izle, bedava link, Türkiye Ligi ücretsiz izle, Trabzonspor maçı şifresiz, canlı maç izle, Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı linkleri. Maça dair tüm canlı yayın detaylarına gelin daha yakından göz atalım.

TRABZONSPOR-ÇAYKUR RİZESPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzon Rize görsel

Trabzon-Rize Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor Çaykur Rizespor İzleme Linki! Bu sene şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor ve Çaykur Rizespor arasındaki müsabakayla beraber, Süper Lig’de 11’inci haftanın perdesi de açılmış oluyor. Zorlu Karadeniz derbisi, ülkemizde sadece beIN Sports HD 1 kanalı üzerinden yayınlanacak.

Trabzon-Rizespor Maçı Canlı Takip

Süper Lig’in yenilgi almayan tek ekibi Trabzonspor, Çaykur Rizespor’u geçerek yoluna doludizgin devam etmek istiyor. Oynadığı pozitif futbolla alkış alan bordo mavili ekibin Çaykur Rizespor sınavını beIN Sports HD 1 üzerinden izleme fırsatı bulamayan futbol severler, istatistikleri anlık olarak takip etmek adına yayıncı kuruluşun web sitesini ziyaret edebilir.

TRABZONSPOR ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI CANLI TAKİP

Trabzonspor Çok Moralli

Lider Trabzonspor’da alınan sonuçlardan sonra takımda moraller oldukça yükselmiş görünüyor. Şu ana dek çıktığı 10 karşılaşmadan 7 galibiyet ve 3 beraberlik çıkarabilen Karadeniz temsilcisi, Hatayspor’un 4 puan önünde lider durumda. Özellikle güçlü savunma kimliği ile ön plana çıkan ekipte, Bakasetas’ın liderliği oldukça etkileyici. Son hafta zorlu Göztepe deplasmanında Gervinho’nun golüyle gülen ve liderliğini koruma başarısı gösteren Trabzonspor, halihazırda şampiyonluğun en önemli favorilerinden biri olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Çaykur Rizespor Haftalar Sonra Kazanabildi

Rizespor Görsel

Bu sezona hayal kırıklığı bir performansla başlayan Çaykur Rizespor, Trabzonspor karşılaşması öncesinde ilk galibiyetini elde etti. Uzatma dakikalarında bulduğu golle Kasımpaşa’yı 2-1 ile geçen Karadeniz ekibi, hala ligin en zayıf takımlarından biri olarak gösteriliyor. Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, bu sezon 10 haftada 8 yenilgi, 1 beraberlik ve 1 galibiyetlik bir performans sergiledi. Süper Lig’in son sırasında yer alan Çaykur Rizespor, aynı zamanda Giresunspor ile beraber ligin en az gol atan iki ekibinden biri durumunda.

İki Takımın Eksikleri

Lider Trabzonspor’da sakat oyuncuların durumu belirsizliğini koruyor. Takımın önemli oyuncularından biri olan Abdülkadir Parmak dışında Bruno Peres de bu maçta sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak. Öte yandan Nwakaeme ve Bakasetas'ın durumları, maç saatine doğru netleşecek. Son antrenmanda Nwakaeme, takımdan ayrı bir koşu gerçekleştirdi. Takımla beraber antrenman yapan Bakasetas’ın oynama olasılığı ise görece daha kuvvetli görünüyor. Çaykur Rizespor takımında sakatlığını atlatan Gökhan Gönül’ün bu maçta kadroda yer alması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Ronaldo Mendes ise Trabzon’a götürülmeyen tek isim.

Trabzon Rize 11'ler

karşılaşmanın başlamasına dakikalar kaldı. Karadeniz derbisinde takımların 11'leri açıklandı. Buna göre ekipler sahaya şu kadrolarla çıkacak:

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Edgar IE, Vitor Hugo, Trondsen, Siopis, Berat, Hamsik, A. Ömür, Gervinho, Djaniny
Çaykur Rizespor: Gökhan, Cemali Sertel, Selim Ay, Holmen, Fabricio, Umar, Djokovic, Boldrin, Sabo, Bolasie, Pohjanpalo