CANLI MAÇ İZLE Efes-Galatasaray TİVİBU SPOR MAÇ LİNKİ

23.10.2021 - 16:51

CANLI MAÇ İZLE Efes-Galatasaray TİVİBU SPOR MAÇ LİNKİ

ING Basketbol Süper Ligi’nde cumartesi gününün programı, oldukça önemli bir müsabakayla kapanıyor. Anadolu Efes ve Galatasaray Nef arasında oynanacak olan 5’inci hafta karşılaşması, bugün saat 20.00’da başlayacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı maç özelinde; Türkiye Basketbol Ligi şifresiz izle, Efes Galatasaray maç izle, Efes Galatasaray canlı maç izle, GS Efes link, Anadolu Efes şifresiz maç izle, ücretsiz maç linki, bedava basketbol maçı izle, Anadolu Efes Galatasaray hangi kanalda ya da Tivibu Spor 2 ücretsiz izle gibi arama sonuçlarının ön plana çıktığı görülüyor. Seyir zevkinin yüksek olması beklenen maça dair tüm canlı yayın detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

ANADOLU EFES-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Efes GS Görsel

Anadolu Efes-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

Anadolu Efes-Galatasaray Nef İzleme Linki! Eurolig’de ve ING Basketbol Süper Ligi’nde geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Anadolu Efes’in Galatasaray Nef karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Heyecan dolu İstanbul derbisi, ligin resmi yayıncısı olan Tivibu Spor 2’dan şifreli olarak ekranlara gelecek.

Anadolu Efes-Galatasaray Maçı Takip

Bilindiği üzere ING Basketbol Süper Ligi’nin ana yayıncısı Tivibu Spor platformu olmasına rağmen her hafta en az 2 müsabaka şifresiz olarak TRT Spor ekranlarında yer alıyor. Fakat bu hafta şifresiz olarak yayınlanacak karşılaşmaların içerisinde Galatasaray Nef-Anadolu Efes müsabakası yer almıyor. Dolayısıyla maça dair detaylara hakim olmak ve istatistikleri oyun boyunca takip etmek istiyorsanız, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi sayfasından yararlanabilirsiniz.

ANADOLU EFES-GALATASARAY NEF MAÇI CANLI TAKİP

Anadolu Efes Kabus Gibi Başladı

Eurolig’in son şampiyonu Anadolu Efes, bu sezona adeta kabus gibi başladı. Eurolig’deki ilk 4 maçından da galibiyet çıkaramayan Efes, ilk galibiyetini nihayet Unics Kazan karşısında zor da olsa almayı bildi. Bu moral veren galibiyetin lige ve Eurolig’teki diğer maçlara da olumlu şekilde yansıması bekleniyor. Anadolu Efes, ligdeki ilk yenilgisini ise geçtiğimiz sene final serisinde karşılaştığı Fenerbahçe Beko’dan almıştı. Rakibine 32 sayı ile kaybeden Anadolu Efes, böylece çok uzun bir aradan sonra ligde yenilgiyi yeniden hatırlamıştı.

Efes’te Sakatlıklar Can Sıkıyor

Bryant

Simon’un uzun süredir devam eden sakatlığı, Anadolu Efes’in bu sezon istediği ritmi bulamamasında en önemli etkenlerden biri olarak öne çıkıyor. Öte yandan Anderson ve Micic de sakatlığından dolayı şu anda takımının yanında olamayan isimler arasında bulunuyor. Anadolu Efes, sakatlıklarla beraber geçtiğimiz hafta yıldız oyuncu Elijah Bryan’ı takıma dahil etti.

Galatasaray’da Savunma Güven Vermiyor

Sarı kırmızılı ekip geçtiğimiz sezonlara kıyasla oldukça iddialı bir kadro kursa da savunmada yaşanan sorunlar, takımın maç kazanmasını zorlaştırıyor. Igokea ve son Bahçeşehir müsabakasında savunma kaynaklı hatalarla momentumu pek çok noktada rakibe kaptıran Galatasaray Nef, oldukça istikrarsız bir görüntü çiziyor. Buna rağmen takıma bu sezon dahil olan Melo’nun Bahçeşehir karşısındaki etkileyici performansı, gelecek adına umut verdi. Galatasaray Nef takımı şu ana dek oynadığı 4 karşılaşmadan 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet çıkardı. Geçtiğimiz sezon bu sahada oynanan karşılaşmayı Anadolu Efes takımı 90-80 kazanmayı başarmıştı.