CANLI MAÇ İZLE Göztepe-Trabzon BEIN MAÇ LİNKİ

23.10.2021 - 15:24

CANLI MAÇ İZLE Göztepe-Trabzon BEIN MAÇ LİNKİ

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’yi devirerek liderliği yeniden eline alan Trabzonspor, İzmir deplasmanında bu unvanını korumaya çalışacak. Bugün saat 19.00’da başlayacak olan Türkiye Süper Ligi 10’uncu hafta müsabakasına Gürsel Aksel Stadyumu ev sahipliği yapacak. Zorlu karşılaşma öncesinde maçı canlı izlemek adına yapılan popüler aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Göztepe Trabzonspor canlı maç izle, Göztepe Trabzon maç izle, Göztepe Trabzonspor maçı linki, Göztepe maçı izle, Trabzonspor maçı şifresiz izle, Göztepe TS izle, bedava Süper Lig izle, ücretsiz Bein Sports izle, canlı maç izleme linkleri.

GÖZTEPE-TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Göztepe TS Görsel

Göztepe-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki

Göztepe-Trabzonspor İzleme Linki! Trabzonspor, rakiplerinin birbirleriyle oynadığı hafta, Göztepe deplasmanında hata yapmak istemiyor. Liderin İzmir’deki zorlu sınavı, bugün saat 19.00 itibarıyla ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 ekranlarında olacak. Ülkemizde maçı yasal düzeyde izlemek adına başka bir alternatif söz konusu değil.

Göztepe-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Uzun zaman sonra şampiyonluk heyecanının bu denli içinde olmayı başaran bordo-mavili ekip, sezonun istikrarsız ekibi Göztepe karşısında galip gelerek derbideki 3 puanı anlamlı kılmaya çalışacak. Göztepe Trabzonspor randevusunu beIN Sports HD 1 ekranından naklen izleme şansı bulamayacak olan futbol severler, alternatif olarak yayıncı kuruluşun resmi web sitesinden yararlanabilir. Bein Sports’un web sitesinde bulunan “Maç Merkezi” adlı bölümde, maça dair tüm detaylara ve istatistiklere kolayca ulaşabilirsiniz.

GÖZTEPE-TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Trabzonspor’da Keyifler Yerinde

Geçtiğimiz sezonun ortasında Abdullah Avcı’nın takımın başına gelmesiyle beraber çok önemli bir ivme yakalayan Trabzonspor, bu durumu içinde bulunduğumuz sezona da yansıtmış görünüyor. Fenerbahçe’yi geriye düştüğü karşılaşmada 3-1 ile geçen liderde moraller epey yüksek. Trabzonspor’un Süper Lig’de şu ana dek ortaya koyduğu deplasman performansı oldukça dikkat çekici. Süper Lig’in yeni lideri, 2021-2022 sezonunda sadece Konyaspor deplasmanında 2 puan bıraktı.  Takımda bilhassa Bakasetas’ın yükselen formu yüzleri güldürüyor.

Göztepe Kasımpaşa’da Nefes Aldı

Göztepe Maç Görseli

Göztepe, Süper Lig’de oynadığı 9 maç sonunda 8 puanla 17’nci sıraya kadar geriledi. Geçtiğimiz sezonlardaki görüntüsünden iyice uzaklaşan sarı kırmızılı İzmir ekibi, 4 maçlık yenilgi serisini Kasımpaşa galibiyeti ile sonlandırdı. Küme düşme hattından uzaklaşmaya çalışan Göztepe, son 3 resmi karşılaşmada yenemediği Trabzonspor’a karşı bu defa taraftarının da desteğiyle şeytanın bacağını kırmak istiyor. Göztepe sahasında oynadığı son 2 Süper Lig maçında da gol atma başarısı gösteremedi.

İki Takımın Eksikleri

Trabzonspor tarafında sakatlıkları devam eden Fode Koita, Anthony Nwakaeme,  Abdulkadir Parmak ve Anders Trondsen, bu maçta da takımlarını yalnız bırakacak. Öte yandan solunum yolu enfeksiyonu geçiren Yunus Mallı da aynı şekilde İzmir’e götürülmeyen bir diğer isim. Sakatlığını atlatan Marek Hamsik ise takımla çalışmalara başladı ve kamp kadrosuna dahil edildi. Göztepe tarafında ise Marko Mihojevic’in sakatlık problemi sürüyor.

İki Takımın Eksikleri

Maçın başlamasına dakikalar kala takımların 11'leri belli oldu. Buna göre ekipler sahaya şu kadrolarla çıkacak:

Göztepe: İrfan Can, Murat, Dino, Atınç, Kahraman, Dzenan, Obinna, Yalçın, Cherif, Lourency, Adis
Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Edgar IE, Vitor Hugo, Denswil, Berat, Marek Hamsik, Yusuf, A. Ömür, Gervinho, Djaniny