TRT Spor Yıldız Voleybol Maçlarında Detaylı İstatistikleri Paylaşmaya Başladı

24.10.2021 - 07:46

TRT Spor Yıldız Voleybol Maçlarında Detaylı İstatistikleri Paylaşmaya Başladı

TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi yayıncısı TRT Spor Yıldız, voleybol maçlarında detaylı istatistikleri paylaşmaya başladı. Ralli süreleri, servis hızları ve daha niceleri TRT Spor Yıldız’da voleybol tutkunlarını bekliyor.

Özellikle yaz aylarında Filenin Sultanları’nın başarıları sonrasında Türkiye’de voleybola ilgi biraz daha arttı. Türkiye liginin izlenme oranının da arttığı tahmin ediliyor. Bunun sonucu olarak Efeler Ligi ve Sultanlar Ligi yayıncısı TRT Spor Yıldız, detaylı istatistiklerle voleybolseverlerin izledikleri maç hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını sağlayacak. THY-Fenerbahçe Opet ve Galatasaray HDIS -Eczacıbaşı maçlarıyla başlayan detaylı istatistik serüveni, sezon boyunca TRT Spor Yıldız’da voleybolseverlerle buluşacak. 

TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’dan Bir İlk Daha


TRT Spor Yıldız Instagram hesabından yapılan paylaşımla voleybolda birçok istatistiğin izleyicilerle paylaşılacağı duyuruldu. Servis hızı, smaç hızı ve ralli süreleri artık TRT Spor Yıldız’da olacak. TRT Spor Yıldız’ın konuyla ilgili paylaşımı şu şekilde:

Spor yayıncılığının lider kanalları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız'dan bir ilk daha!
Yarından itibaren voleybol maçlarında servis hızı, smaç hızı ve ralli süreleri seyirciyle paylaşılacak. Bu sayede voleybol severler oyun ve sporcu performansı hakkında daha fazla bilgiye ulaşacak.

TRT Spor Yıldız’da Voleybol Heyecanı Devam Ediyor


Efeler Ligi ve Sultanlar Ligi maçlarını sporseverlerle buluşturan TRT Spor Yıldız, önümüzdeki hafta derbi maçlarını naklen yayınlayacak. 

Önce 30 Ekim Cumartesi günü 18.00’de THY’ye beklenmedik şekilde 3-0 kaybeden Fenerbahçe Opet ile bu sezon ikinci kez Eczacıbaşı’nı geçmeyi başaran Galatasaray HDIS kozlarını paylaşacak. Sultanlar Ligi’nde derbi mücadelesinin ardından Pazar günü 15.00’te Efeler Ligi’nde Fenerbahçe HDIS ile Galatasaray HDIS karşı karşıya gelecek. Efeler Ligi ve Sultanlar Ligi’nde derbi heyecanını TRT Spor Yıldız ekranlarında yaşayabileceksiniz.

Sezon boyunca Efeler Ligi ve Sultanlar Ligi’nde birçok mücadeleyi naklen yayınlayacak olan TRT Spor Yıldız, voleybolda kupa maçlarını da ekranlara getirecek. Tüm karşılaşmaları yeni istatistikler ışığında TRT Spor Yıldız’dan takip edebilirsiniz.