CANLI MAÇ İZLE Bursaspor-Fenerbahçe TRT SPOR CANLI YAYIN

23.10.2021 - 14:15

CANLI MAÇ İZLE Bursaspor-Fenerbahçe TRT SPOR CANLI YAYIN

ING Basketbol Süper Ligi 5’inci hafta müsabakasında, şu ana dek ligte henüz mağlubiyeti bulunmayan Fenerbahçe Beko, deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Zorlu geçmesi beklenen karşılaşmayı naklen izlemek isteyen basketbol severler, internet üzerinden Bursaspor Fenerbahçe Beko maçının hangi kanalda olduğunu araştırıyor. Maça saatler kala; Bursaspor Fenerbahçe canlı maç izle, Fenerbahçe Beko maç izle, Tivibu Spor 2 şifresiz izle, TRT Spor Yıldız izle, TRT Spor Yıldız canlı yayın, ING Basketbol Süper Ligi bedava izle, basketbol maç linki, Bursaspor Fenerbahçe Beko şifresiz mi ya da Trt Spor Yıldız izle gibi trend aramalar dikkat çekiyor.

BURSASPOR-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bursa Fener maç görseli

Bursaspor-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki

Bursaspor-Fenerbahçe Beko İzleme Linki! Türkiye ING Basketbol Süper Ligi’nde basketbol severleri cumartesi günü toplamda 4 karşılaşma bekliyor. Bu müsabakalardan biri olan Bursaspor Fenerbahçe Beko maçı saat 18.00’da Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak. Lider Fenerbahçe’nin zorlu Bursaspor sınavı Trt Spor Yıldız kanalından şifresiz olarak ekranlara gelecek. Karşılaşma aynı zamanda Tivibu Spor 2 üzerinden de yayınlanacak.

Bursaspor-Fenerbahçe Beko Maçı Takip

Ligde lider durumda olan Fenerbahçe Beko, sahasında ortaya etkili performanslar koyan Bursaspor’u geçerek yoluna doludizgin devam etmek istiyor. Bursaspor-Fenerbahçe Beko maçı her ne kadar TRT Spor Yıldız kanalından şifresiz olarak ekranlara gelecek olsa da müsabakaya ait istatistikleri takip etmek isteyenler, federasyonun resmi web sitesini değerlendirebilir.

BURSASPOR-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Ligde Lider

Geçtiğimiz sezon ING Basketbol Süper Ligi’nde istediği başarıyı elde edemeyen Fenerbahçe Beko, bu sezona çok daha kararlı başlamış görünüyor. Ligde üst üste 3 galibiyet aldıktan sonra ezeli rakibi Anadolu Efes’i de sahasında farklı geçerek liderliğe oturan Fenerbahçe Beko, bu galibiyeti ne yazık ki Real Madrid deplasmanında taçlandıramadı. Maç boyunca üstün götürdüğü maçı 70-69 kaybeden sarı lacivertli ekip, en azından savunmasıyla güven vermeyi bildi.

Eurolig’de Çift Maç Haftası

Fenerbahçe Beko, Eurolig’in bu sezonki ikinci çift maç haftasına hazırlanıyor. Salı akşamı iç sahada Barcelona’yı ağırlayacak temsilcimiz, sadece 2 gün sonra Yunanistan’a yolculuk ederek ligin dikkat çeken ekibi Olympiakos’a rakip olacak. Bu zorlu fikstür öncesinde Fenerbahçe Beko’nun Bursaspor karşısında yerli rotasyonu ön plana çıkarması bekleniyor.

Geçen Sene Fenerbahçe Beko’yu Yenmişlerdi

Bursaspor görsel

Geçtiğimiz sezonun yeni ekibi Bursa temsilcisi, hatırlanacağı üzere başarılı bir performans sergilemiş ve play-off potasının sadece bir basamak aşağısında kalmıştı. ING Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk sezonunda Fenerbahçe karşısında bu sahada önemli bir galibiyete imza atan Bursaspor, bu sene ise geride kalan 4 maç özelinde taraftarlarını hayal kırıklığı yaratmış durumda. Şu ana dek sadece tek bir galibiyet çıkarabilen yeşil beyazlı ekip, aynı zamanda Türkiye’yi Eurocup’ta temsil ediyor. Temsilcimiz çarşamba akşamı Bursa’da oynanan müsabakada Virtus Bologna takımına 102-83 kaybetti.