23 Ekim Tarihinde TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

23.10.2021 - 08:41

23 Ekim Tarihinde TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de ulusal ve yerel kanallardan yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Cumartesi günü birçok mücadelenin adresi yine yerel kanallar ve TRT Kürdi olacak.

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de yayın konusunda birtakım gelişmeler söz konusu. Bununla birlikte ligin yayın haklarını şu an için elinde bulunduran bir kurum olmadığı için yerel kanallar karşılaşmaları şifresiz yayınlayabiliyor. Ligin başlangıcından bu yana devam eden yayınlar, 23-24 Ekim tarihlerinde de sürecek. 

TFF 3’üncü Lig’de Heyecan Cumartesi Günü Yaşanacak


TFF 3’üncü Lig’de bu hafta 2 mücadele futbolseverlerin karşısına çıkacak. Cumartesi 14.00 seansında oynanacak mücadelelerin yayıncıları ise yerel kanallar.

Cumartesi

14.00 Ceyhanspor-Fethiyespor FRT TV
14.00 Fatsa Belediyespor-Artvin Hopaspor Altaş TV
14:00 Kuşadası Gençlik-Beyoğlu Yeni Çarşı EGE TV

TFF 2’nci Lig’de TRT Kürdi ve Yerel Kanallar Yayınlara Devam Ediyor


TFF 2’nci Lig heyecanı da Cumartesi günü oynanacak maçlarla devam edecek. 3 karşılaşmanın yayınlanacağı günde TRT Kürdi Zonguldak Kömürspor ile Şanlıurfaspor arasındaki karşılaşmayı naklen yayınlayacak. Günün programı şu şekilde:

Cumartesi

14.00 İnegölspor-Sakaryaspor TV264
14.00 Zonguldak Kömürspor-Şanlıurfaspor TRT Kürdi
19.00 Tarsus İdman Yurdu-Nazilli Belediyespor İçel TV
14:00 1922 Konyaspor-Eskişehirspor Es TV Eskişehir

Yayın Hakları Konusunda Yeni Gelişmeler Yaşanabilir


TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de yayıncı olmadığı için kulüpler kendi maçlarını farklı kanallara satabiliyor. Bununla birlikte geçtiğimiz günlerde gazeteci Zafer Tokuş Twitter’dan 4 farklı platformun yayın hakları için başvurduğunu dile getirdi. Yayın haklarını bir platformun alması durumunda yerel kanallarda maç yayınları da sona ermiş olacak. Zafer Tokuş’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

TFF'nin 2’nci ve 3’üncü lig maçlarının yayın hakkını almak isteyen 4 başvuru var Eğer bu gerçek olursa maçlar şifreli ve ücretli yayınlanması gündemde O güne kadar da Sakaryaspor ve Hendekspor'un maçlarını TV264'den ücretsiz izlemeye devam…